A gazdi eldobta a gumicsontot, a fideszes kutyuskák futnak is utána

  • narancs.hu
  • 2015. május 7.

Villámnarancs

Tudja, ki az Pósán László? Mi sem.

Tegnap Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatón fényezte az egymilliárd forintos bevándorlási kérdőívet, a nemzeti konzultáció legújabb vadhajtását, amit a PM politikusa, Barabás Richárd egy húszcentis gumicsonttal próbált emlékezetessé tenni, mondván, hogy a kormány „ennyire drága, ennyire ostoba, ennyire rosszindulatú és gonosz gumicsontot még nem dobott be”.

Jobbra a jó Pósán úr

Jobbra Pósán úr készül a harapásra

 

Az esemény további különlegessége volt, hogy Kovács a sajtótájékoztatón nem a szokásos one man show-t adta elő, az eseményre hozott magával valakit, bizonyos Pósán László fideszes képviselőt.

Az alábbi videó szerint Pósán afféle verbális testőri funkiót látott el azzal, hogy lefutóbolondozta Barabást. Mi más magyarázata lenne, hogy ott feszült a kormányszóvivő oldalán?

E rejtély továbbra is megfejtésre vár, mert nézzék csak, mit posztolt ki Pósán a Facebook-oldalán: „Hamarosan a választópolgárok postaládájába kerül a bevándorlás témáját körüljáró nemzeti konzultáció kérdőíve. A válaszokat a mellékelt borítékban díjmentesen lehet majd visszaküldeni. A nemzeti konzultációval mindenkinek lesz lehetősége arra, hogy elmondja véleményét az illegális migrációról. Ennek ismeretében tud majd a kormány és az Országgyűlés konkrét operatív lépéseket tenni.” Igazán eredeti gondolatok, ám a csattanó csak ezután jön: „A sajtótájékoztatót egy feltűnési viszketegségben szenvedő futóbolond zavarta meg. Láthatóan a PM erkélyfoglalásokon és hasonló produkciókon kívül nem képes bekerülni a sajtóba!”

Hát igen, mennyivel másabb, amikor az ember biodíszletként kerül a sajtóba! Vagy emberellenes hazugságok propagátoraként!

Vagy olyan fantasztikus törvénymódosító javaslattal, hogy legyen a doktori fokozat az olimpiai dobogós helyezéssel, valamint a Kossuth-díjjal is kiváltható azoknál a felsőoktatási állásoknál, amelyeknél korábban feltétel volt a PhD megszerzése. Eddig ugyanis utóbbi volt Pósán László legemlékezetesebb közéleti szerepvállalása.

Figyelmébe ajánljuk