Ez azért karácsonyi ajándéknak durva: csúnya dolgokat adtak Orbán Viktor szájába

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 25., 10:12
kommentek
17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A veszett csikasz máris az új gazdi bokája után kap, avagy a hozzáadott érték.

Tegnap, a szenteste szent napján azzal volt tele az ilyenkor még működő sajtó, hogy szűkebb pátriájában mennyire elbántak szegény miniszterelnökünkkel. Még kimondani is nehéz: a Fejér Megyei Hírlapban megjelent

Orbán-interjút hekkertámadás érte! Te is, fiam, Brutus?

Ennél már csak az üresen zakatoló felcsúti kisvasút rémképe lehetett sokkolóbb az átadás napján (utána már megszokottá vált).

false

 

Fotó: MTI/EPA-Julien Warland

A hekk maga pedig abban állt, hogy a lapban (és ismert okokból szerte a magyar vidéken) publikált miniszterelnöki interjúba „ismeretlen tettesek” beleirkáltak ezt-azt. Magyarul Orbán szájába adtak olyanokat, amit ő nem mondott.

Ilyeneket: „mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt bennünket” (kiemelés tőlünk: a hozzáadott értékek); „és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A kórházi hullák száma is emelkedik”. Vagy éppen: „A korrupciós vád, mint lejárató eszköz teljesen megszokottá vált. Használjuk mi is.”

Nem soroljuk tovább,

már különben is csak egy van. A kiadó közleményben megrendülten kér elnézést.

A megrendülését nyilván könnyebb szívvel osztanánk, ha ez lett volna az utóbbi időben az egyetlen támadás Magyarországon a szabad sajtó ellen.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 25., 10:12
kommentek
17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 17
  Earl Corwin
  2016. december 28., szerda 11:07
  Jobban megy a magyaroknak a fúrás-faragás-hekkelés, mint a nyílt összeállás egy ilyen faiszta barom ellen? Oké. Ez még mélyebbre is üt. és mutatja, hogy nem kerek a szolgaság, mindenhol vannak ellenállók és szivárogtatók - nehogymás csak a gyurcsánybeszéd...
 2. 16
  Valakicske
  2016. december 28., szerda 09:38
  "Az egyik veszprémi híroldal írta meg, hogy egész napon át tartó kihallgatások után a meghekkel Orbán-interjú miatt Pannon Lapok Társasága több embert is kirúgott. Azonnali hatállyal felmondtak Németh F. Bernadettnek, a veszprémi Napló főszerkesztőjének, Hajnal Csillának, a Fejér Megyei Hírlap felelős szerkesztőjének és Klecska Ernő lapszerkesztőnek.
  Zajácz D. Zoltántól, a Fejér Megyei Hírlap digitális főszerkesztőjétől pedig „közös megegyezéssel” váltak meg. A Veszprém Kukac nevű oldal szerint Földesi Gábornak, a veszprémi Napló digitális menedzserének is mennie kellett."

  http://444.hu/2016/12/28/mar-ot-embert-kirugtak-a-meghekkelt-orban-interju-miatt
 3. 15
  papa53
  2016. december 27., kedd 12:24
  Akkor most Pénztáros Lölő lapátra kerül?
 4. 14
  rworse
  2016. december 27., kedd 10:30
  Világos, 13

  Könnyen van példányom a nyomtatott lapból, anyám a PLT nyomdában dolgozik, hehe. Elteszem emlékbe, hátha valaminek a kezdete.

  Persze van a cikkben csudálatosság még bőven a megszokott orbániádákból, statisztikai adatok terén is. Úgy elképzelem ilyenkor, ha én lennék a riporter...

  Megvédték a nyugdíjakat, ellopták... Megvédték a Népszabit, ellopták... Most az "interjúban" egyaránt benne van, hogy megvédik az országot és nem engedi ellopni...
 5. 13
  Világos
  2016. december 26., hétfő 10:55
  Dicsértessék!

  Az is lehet a része a módszernek , hogy az egész műhekkelés, hogy jobban felhivják a cikkre a figyelmet mert gondolják a kutya sem olvassa.
  Átnéztem van még benne csodálatos:
  Jövöre jelentősen emelkednek a nyugdijak. Ha az 1,6 % jelentős akkor az agyakban 1,6 %-nál
  nagyobb baj van.
  Mindenki saját erejéből, kemény munkával képes a saját életét jobbá tennei: a lopást
  kemény munkává nyilvánitják.
  Azért jut nyugdijemelésre családtámogatásra mert nem engedi ellopni a pénzt.
  Imátkozzunk: Hiszek egy Istenben /Az nem Orbán Viktor/
  Ammen. Azaz a jelentős nyugdijemeléstől már is elköszönhetünk.
 6. 12
  reuters
  2016. december 26., hétfő 10:42
  vilsi (8)
  -1
  a váci püspök miatt
  pl. Bayer Zsoltról egy szót sem találtam
  komment ügyben meg igaza van
  http://hvg.hu/itthon/20161225_beer_miklos_interju?utm_
  egyébként: bravó!
 7. 11
  tiszapolgári
  2016. december 26., hétfő 08:17
  A lapkiadó feljelentést tett, ezért a főügyészség, a karácsonyi vásárból visszavont TEK-tankok, a Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály és Kövér László magántestőrsége összehangolódik, és közös erővel fogja megtorolni a példátlan gaztettet.
  Úgyhogy a hekkernek jó esélye van rá, hogy megússza.
  Sajnos a főszerkesztő, az ügyeletes szerkesztő és a hírlap takarítónője már nem lesz ennyire szerencsés, mehetnek a Csillagba és Márianosztrára.
  És mi, olvasók sem ússzuk meg, a Törökországban a minap bevezetett új kommentelési szabályokat követve nálunk is be fogják vezetni a zéró toleranciát.
  Ez viszont újabb terrorakciókra fogja sarkallni a szabadságszerető és jó humorú magyar embereket, lehet, hogy graffiticunami is lesz, sőt a járdarepedés-rongálások sincsenek kizárva.
 8. 10
  rworse
  2016. december 26., hétfő 05:20
  vilsi,
  +1


  jhamori
  Bizony, hamarosan tényleg arra lesz szüksége.
 9. 9
  jhamori
  2016. december 26., hétfő 05:06
  Hol lehet adakozni a tettesnek?
 10. 8
  vilsi
  2016. december 25., 21:58
  -Jézus Krisztus migráns és a 12 apostol megérkezett a magyar határra. Rögtön rabosították őket, majd közölték velük, visszadobják őket Palesztínába, csak előbb Palesztínát biztonságos országgá nyilvánítják.
  -Erdő Péter karácsonyi beszédében arra kér, vegyük észre a szegény embert, aki nálunk keresi a szállást. Érdekes, nemrég még, ha ezt tettük, embercsempészek voltunk!
  -A váci püspök szint vallott: mi, kommentelők, aljas, pocskondiázó népség vagyunk, nem úgy, mint Bayer Zs., (aki egyike a sok 5-ös számú pártkönyvecske birtokosainak); tőlük (egyháztól) csak elvettek, nem-mel szavaz a menekültek ügyében, de mi fogadjuk be őket... Most hozott nekik a Jézuska 121 milliárdot, de csak egy új Bibliát kellett volna, ugyanis a püspök úréból hiányzik Lukács 16,13: „Egy szolga sem szolgálhat két úrnak. Nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak”; de Máté 5,37 is: „Legyen a ti beszédetek igen igen, nem, nem, ami ezeknél több, a gonosztól való.”
  -Németh Sándor együtt „kávézott” Vajnával, Habonnyal - egy szűkebb gyülekezetben, pedig Pénztáros Lőrinc is hivatalos volt. Gönöljük neki, csak az a baj, hogy ilyenkor egy kávé egy milliárdon felül fáj nekünk. Az is ciki, hogy a halászatról dumcsiztak, én így fogom, te hogy fogod, stb. Aki elmegy a Gyülibe, az olyan, mint a misszionárius a pápuáknál: Atyám, maradjon itt vacsorára…
  -Gyurcsány jó irányba indult el: karácsonyi ajándékként dékásaival kivonult a parlamentből. De hát akkor minek választatták oda be magukat?
  -Schmidt Mária civil egy milliárdot kap a civil alapból a „Kertész Imre” történelemkutató közalapítványra. Ne legyünk előítélettel, várjuk meg, mit csinál a farkas a báránnyal! Nahát, a ti állatkerti ketrecetekben együtt él az oroszlán a malaccal? Együtt hát. Csak időnként pótolni kell a malacot.
  -800 milliót hozott a sportrajongó Jézuska Szijjártó futsal-csarnoka épitésére. Ünnepek alatt nem politizálunk, így a kormány. (Csak lopunk).
  -A stadionok tulajdonképpen egészségügyi intézmények, nyilatkozta a kormány. De jó! Ha vakbélműtétre szorulok, csak átugrom ide a stadionba, ahol 2x11 sebész vár, meg három fekete ruhás…
  -Elkezdtek lopni és elnevezték politikának.
  -Nem tűröm, hogy ellopják a pénzt…előlem, mondta.
  -Magyarország tankokat fog gyártani, így a miniszter. Üdvözlendő az újabb magyar pacifista akció: azzal a tankkal tuti, hogy nem lőnek le senkit!
  -Folytatódnak a betiltások Ásotthalmon: Tilos a vörös tengeri csillagok halászata (tiltott kommunista jelkép). Tilos a sarló és a kalapács együttes használata. Tilos eszkimóknak jégkunyhót építeni. Tilos a svájci sapka, a tiroli rétes, a francia kulcs és a svédasztal. Krucifiksz!
  -Tarlós (város)házáján omlik a vakolat – és mi erre az emberre bíztuk az egész fővárost?
  -Anyósom macskáit a macskaasztalon macska-karácsonyfával leptem meg. Alatta: macskanadrág, macskahasmelegitő, egérpástétom. Egérszaloncukor.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk