Fidesz-szóvivő: Megvan a pénz, készen állnak, hogy kerítést építsenek a keleti határszakaszra is

  • narancs.hu
  • 2017. június 17.

Villámnarancs

Kell is, hogy végleg elzárjuk magunkat a külvilágtól.

Szombaton Debrecenben tartott sajtótájékoztatót Halász János, a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője. A szédítés témája elsősorban az volt, hogy szerintük azzal, hogy az MSZP-s Bárándy Péter védi Ahmed H.-t, az egész baloldal egy „terrorista” mögött áll. Innen aztán már csak egy fideszes tyúklépés volt eljutni odáig, hogy ez az egész az európai szocialisták ötlete volt, Botka Lászlóék pedig elárasztanák az országot menekültekkel, a kerítést is lebontanák.

Halász János

Halász János

Fotó: MTI

Az MTI tájékoztatása szerint Halász a sajtótájékoztató végén elmondta: készen állnak arra, hogy szükség esetén azonnal megkezdjék a kerítés építését a keleti határszakaszon. Ehhez minden forrás, ember, eszköz rendelkezésre áll – fűzte hozzá.

Vagyis: könnyen lehet, hogy a soron következő választások előtt nemcsak félig elkészült utakat és középületeket, hanem egy újabb határkerítést is avathat majd Orbán Viktor. Lenne egy tippünk, hogy melyiknek fog a legjobban örülni.

Begurult Kósa Lajos, amikor az Ahmed H.-ügy újratárgyalásáról kérdezték

Gratulált a magyar baloldalnak, amiért terroristát védenek. Kósa Lajos az Egyenes beszéd című műsorban közel tíz percig szócsatázott Rónai Egonnal Ahmed H. ügyéről. A Fidesz frakcióvezetője hozta a tőle megszokott színvonalat, és ilyen gyönyörű mondatokat eresztett meg: „Napnál is világosabb, hogy ez a magyarázat több mint sánta.”

Figyelmébe ajánljuk