Micsoda győzelem! Farkas Flórián módszereit még a kommunista vezetők is megirigyelnék

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 17., 16:55
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A miniszterelnöki biztost ellenszavazat nélkül választották újra. Mert megérdemli.

Ismét Farkas Flóriánt választotta elnökévé a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség – tudatta közleményében a szervezet. A kisújszállási tisztújító kongresszuson a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkas Flóriánt.

Ezt a Romnet értesülései szerint úgy sikerült elérnie a roma ügyekért felelős miniszterelnöki biztosnak, hogy a Kisújszálláson tartott rendezvényre minden megyéből csakis öt olyan tagot hívtak meg, akikről bizonyos volt, hogy megfelelően fognak szavazni.

A közlemény szerint a Lungo Drom a Fidesz stratégiai szövetségeseként, a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtéséhez elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti. Hát mi mást!

Meg is nyugodhatott Farkas Flórián, akinek már annyi botrányos ügye van folyamatban, hogy követni se lehet, ennek ellenére a Lungo Drom nemrég ismét választási szövetségre léphetett a Fidesszel. Hogy mutassák, milyen jó csatlósok ők, a szombati tisztújításról szóló közleményükben még migránsoztak is egy jót, íme: a kongresszus tagjai elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, álláspontjuk szerint a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon.

A nemzetbiztonságiak megkérték, hogy inkább ne kutasson Farkas Flórián után

2013-ig az MTI munkatársa volt, jelenleg a internetes portál főszerkesztőjeként – társadalmi munkában – a romákat érintő legfontosabb közéleti eseményekről tudósít, és követi mind az ORÖ, mind Farkas Flórián ügyeit Hidvégi-Balogh Attila. Az e heti Magyar Narancsban megjelent interjúban nemcsak a miniszterelnöki biztos körüli botrányokról beszélt lapunknak, hanem arról is, hogy mindez miként hat a romák megítélésére, és miként fojtja meg egy valódi roma érdekképviselet lehetőségét.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 17., 16:55
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    Niki
    2017. június 18., 09:24
    Szövetségben egy köztörvényes bűnözővel.

    https://www.youtube.com/watch?v=5AcvCo__hQg

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk