Kósa Lajos és csapata Új-Zélandon kupakol tovább

  • narancs.hu
  • 2014. november 22.

Villámnarancs

Kósa és Halász János titkárnőstül koncertre megy – Új-Zélandra. Fejenként 1 millából.
false

 

Fotó: MTI

Nem vártunk Kósa Lajostól bocsánatkérő közleményt azután, hogy fémkupakos példabeszédével ország-világ előtt próbálta hülyére venni a haza népét, hiszen magából csinált hülyét. Az a nyilatkozat örökre megmarad, visszavonhatatlan bizonyítékául annak, hogy 2014-ben milyen sötét alakok voltak az ún. vezető politikusaink.

Mint ahogy az sem marad többé titok, mivel tölti szabadidejét Kósa. „Szabadságra megyek, összesen három napra utazom, nem szeretnék róla semmit mondani” – nyilatkozta pár napja a Borsnak a Fidesz vezető politikusa a reptéren, miután becsekkolt a Dubajba induló gépre. A lap szerint Kósa nem egyedül utazott, vele ment Halász János, aki korábban az alpolgármestere volt Debrecenben. A naiv olvasó még azt is gondolhatta, hogy a röpke látogatásnak diplomáciai vagy üzleti célja van, ám a civishir.hu információi szerint Dubaj csupán átszállóhely: Kósa és Halász úti célja valójában az új-zélandi Auckland, ahol ma este lép fel a Rolling Stones, az urak pedig Jaggerrel együtt akarják énekelni, hogy I can’t get no satisfaction. És nemcsak az urak! Kiderült ugyanis, hogy a truppban Kósa titkárnője és Halász fia is benne van, hadd tudja meg a fiatal generáció, mi is az a rock and roll!

A Bors kiszámította, hogy utazással, szállással, koncertjeggyel együtt mindez kábé egymillióba fog kerülni Kósáéknak. Fejenként.

Alig várjuk már, hogy hazajöjjenek a Fidesz politikusai, és beszámoljanak a minden bizonnyal felejthetetlen koncertélményről. Ne feledjük, Halász János korábban kulturális államtitkár volt, ezért még azt is mondhatják, hogy tanulmányúton voltak…

Figyelmébe ajánljuk