Schmidt Mária sorosozás közben rántotta le a leplet Orbánék „lenini” taktikájáról

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 17., 14:04
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A miniszterelnök házi történésze önként felszállt a hülyeségvonatra, s az ablakából a Fideszre borította a bilit.

Schmidt Mária vasárnap közölte esettanulmányát arról, hogy szerinte mekkora veszélyt jelent Magyarországra és a világra Soros György. A Látószög blogon megjelent elmélkedés tényleg arról szól, hogy ha a Sátánnak lenne földi helytartója, akkor biztosan Soros lenne az. A történész állítja: az amerikai milliárdos a saját pénzügyi helyzetéhez képest viszonylag kevés forrásból mozgósít tömegeket, és menekültekkel, „barna emberekkel” tenné tönkre Európát csak azért, hogy a pénzügyi érdekeit érvényesítse.

Arról is értekezik Schmidt, hogy szerinte hogyan működik az a médiabirodalom, amelyet „Soros György épített ki”. Szó szerint idézzük: „Vedd meg tehát a helyi médiát, tv-t, rádiót, napi és hetilapokat, valamint az interneteseket, nevezd őket is függetleneknek, és fizesd meg őket azért, hogy az általad meghatározott célokért dolgozzanak. Díjazd és sztárold őket is. A Soros pénzzel kitömött médiumok arról ismerszenek meg, határon innen és túl, hogy a régi lenini taktikát követve mindig személyre támadnak. Sohasem az üggyel, az állításokkal, a felvetésekkel vitatkoznak, azok cáfolatával nem fárasztják sem magukat, sem a nagyérdeműt. Ők a személyeket félemlítik, és ha ez nem elég, semmisítik meg, ezért újságírói, aktivistái a karaktergyilkosságok specialistái”.

Ha nem tudnánk, hogy Schmidt nemrég vette meg a Figyelőt, majd a hetilapot egy karlendítéssel silányította a kormánypropaganda újabb szócsövévé, még azt is hihetnénk, hogy a történész csak egy eltévedt utas a sötétség labirintusában. Így viszont nyilvánvaló, a Terror Háza Múzeum főigazgatója szándékosan hazudik azért, hogy benyaljon a főnökének, aki a strómanjai és alattvalói segítségével az utóbbi években, „a régi lenini taktikát követve” felvásároltatta a „helyi médiát, tv-t, rádiót, napi és hetilapokat, valamint az interneteseket”, amelyek „sohasem az üggyel, az állításokkal, a felvetésekkel vitatkoznak, azok cáfolatával nem fárasztják sem magukat, sem a nagyérdeműt. Ők a személyeket félemlítik, és ha ez nem elég, semmisítik meg, ezért újságírói, aktivistái a karaktergyilkosságok specialistái”. Hogy ez mennyire van így, elég csak követni a 888, a Ripost, az Origo és a Magyar Idők összehangolt, kritikán aluli megnyilvánulásait.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 17., 14:04
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 14 rworse
  rworse
  2017. április 18., kedd 07:37
  Átok, 9, 10, 11, 12

  +1, +1, +1, +1
 2. 13 sartorius
  sartorius
  2017. április 18., kedd 06:28
  10
  Ez kegyetlenul igy van! Az emberek zome nem kivancsi az igazsagra, ahogy pl kozossegi oldalakon sem. Szep uj vilag.
 3. 12 Átok
  Átok
  2017. április 18., kedd 02:07
  Hallgattam egy interjút a Klubrádióban Csepreghy Nándorral, amikor jött egy jelentés az EU-s pénzek ellenőrzésével kapcsolatban. Élőben mondta bele a hallgatók arcába, hogy csak a 2010 előtti időszakban találtak gyanús dolgokat, 2011-től kezdve semmi hiba nem is lehetett, mert 2011-ben a fidesz módosította a közbeszerzési törvényt. :) Másnap jött a cáfolat Brüsszelből, hogy 2010 előtti ügyeket nem is vizsgáltak...
 4. 11 Átok
  Átok
  2017. április 18., kedd 01:57
  Az OLAF kb 40 ügyben nyomozott, és küldte el a jelentését Mo-nak. Ebből egyet hoztak nyilvánosságra, az M4-et, "nemzetközi liberális összesküvés" címen. A kivitelezés persze már a fidesz ideje alatt volt, de nem állítottak le semmit, mert csak az OLAF-jelentésből jöttek rá a turpisságra. Ha, ha.
 5. 10 Átok
  Átok
  2017. április 18., kedd 01:48
  Lásd Trump-kampány: bedobtak valami eszetlen baromságot, amit a fél világ megosztott, aztán minden érintett megcáfolta, csak az már senkihez nem jutott el. Aki először hazudik, az nyer. A válasz már csak mosakodás, ugye.
 6. 9 Átok
  Átok
  2017. április 18., kedd 01:44
  Ez megy már évek óta. Mindig azzal vádolják az ellenzéket (bárkit), amit ők követnek el. Mivel általában ők az elsők és leghangosabbak a hazudozásban, a megvádolt akármit mond, vesztes helyzet.
 7. 8 Eeyore2
  Eeyore2
  2017. április 17., hétfő 22:42
  Tükörbe néznek, rémet látnak, Sorost kiabálnak.
 8. 7 rworse
  rworse
  2017. április 17., hétfő 20:24
  5

  Egyetértek, és kiegészítem, hogy a Szabadság téri német megszállási emlékművet is át kellene alakítani a sorosbérenc megszállás áldozatainak emlékművévé. Nem lenne nagy munka, néhány feliratot kellene lekaparni és átírni, valamint a birodalmi sast kéne kicserélni egy zsidakabrára.
 9. 6 szegedi789
  szegedi789
  2017. április 17., hétfő 19:02
  Az antikommunista mószer papnő, aki a (poszt)kommunista orosz titkosszolgálatok bevált receptje szerint mószerol... Pikáns. Ha még számítana az arcbőr...
  Addig is: balliberális kettősmérce-soros, soros-balliberális kettősmérce, kettősmérce-soros balliberális, balliberális- kettősmérce soros ... ... ... ...
 10. 5 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. április 17., hétfő 18:19
  Javaslom, hogy a Terror Háza Múzeumban nyíljon egy új állandó kiállítás, és az eredeti dokumentumok és személyes tárgyak, például Soros György elégtelenekkel és intőkkel teli általános iskolai ellenőrzője, valamint a CEU mosdójából származó gusztustalan feliratok mellett legyenek benne dioráma makettek is, amelyek elmagyarázzák a látogatóknak, hogyan szállják meg az amerikai aranyakon hizlalt egyetem karaktergyilkolászolós légideszantosai a magyar sajtót, amelynek a szabadsága és függetlensége fölött olyan végvári vitézek őrködtek, mint Huth Gergely, Stefka István és Gajdics Ottó.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk