Téboly vagy a kor szava: G. Fodor szerint a 888 „újságírói” jobbak a Népszabadság újságíróinál

  • narancs.hu
  • 2016. október 17.

Villámnarancs

De miben is?

Elsőre szimpla orcátlansággal ékesített elmebajnak tűnik, pedig csak Orbán alternatív valósága ez, ahol kétségkívül eddig G. Fodor mozgott legotthonosabban. Hogy mennyire, azt épp nekünk fejtette ki tavaly a kelleténél talán kicsit bővebben is, miszerint a Fidesz polgári Magyarországa szimpla kamuzás volt, „politikai termék”.

false

 

Fotó: Németh Dániel

Nos, G. Fodor most meglehet pimaszkodott (a földön fekvőkkel elég könnyű, tehát merte), de valójában csak hozta a kora elvárásainak megfelelő nívót. A Magyar Nemzet bukkant rá, valahol a lidérces Echo Tv egyik „vitaműsorban” találta mondani G. Fodor, hogy a 888-asok azért jobb újságírók a népszabadságosoknál, mert: „Mást csinálnak. Politikát csinálnak. És jól csinálják.”

Ne hamarkodja el senki az anyázást, hiszen G. Fodor ismét csak megfelelni akar, mint mindig, mivel pontosan ez az Orbán-éra valósága: a piros az zöld, a lop az ad, a tilos az szabad, az érvénytelen az érvényes, a stadion meg maga a közakarat. Mondhatsz bármit, csak hazudjál, te a mi emberünk vagy. Ha rendesen viselkedsz, segíthetsz lopni is.

Figyelmébe ajánljuk