Vérlázító magyarázat a fideszes polgármester drága szolgálati autójára Pécsett

  • narancs.hu
  • 2015. április 19.

Villámnarancs

Szolgálati autóval páváskodni ciki, de megmagyarázni még cikibb; arról árulkodik, hogy továbbra is módfelett hülyének gondolnak mindenkit. Csak nekik van eszük, a Volvóhoz adták.

Kap egy 12 millás Volvót Pécs polgármestere – lehet, hogy a szemünk sem rebbenne a hírre, mi ez Andy Vajna kaszinómilliárdjaihoz, a Pasa Parkhoz vagy éppenséggel Habony Árpád nem létező státusához képes, még egy rohadt öltöző sem tellene ki belőle egy udvarvégi stadionban. Még úgy sem, hogy a feléért a két alpolgi is kapott új kocsit, s így már 24-re rúg a számla.

Páva Zsolt

Páva Zsolt

Fotó: MTI

Na, de a duma, amit a Volvók mellé csomagoltak, az megnyerte az eheti pofátlansági versenyt, pedig Lázár is dolgozott a héten. Olyat szólt Páva polgármester sajtósa ugyanis, hogy tudniillik azért kellett Pávának ilyen drága kocsi, mert Toller László, Pécs korábbi polgármestere autóbalesetben hunyt el, s hogy ne történhessen meg újra ez a szörnyűség. A jó Volvo megvéd.

Nem, nem azért, mert egy használt Suzuki aligha öregbítené a városvezető tekintélyét, hanem azért, hogy baja ne essék. Most hagyjuk, hogy Pécsen éppen újak helyett használt buszokkal korszerűsítik a tömegközlekedést, inkább aggódjunk együtt a bürgermajsztor kedves egészségéért. S javasoljuk az önkormányzatnak, hogy a Volvo mellé vegyenek mindjárt egy kórházat is a polgármesternek, hátha ebben a szeles időben meg találna hűlni Páva uram.

Figyelmébe ajánljuk