Meghalt a vasárnapi raliverseny ötödik áldozata, az életveszélyesen megsérült kislány

  • narancs.hu
  • 2024. március 27.

Katasztrófa

Még egy ember szenvedett életveszélyes sérüléseket, öten súlyosan, egy ember könnyebben sérült.

Mint arról lapunk is beszámolt, vasárnap nézők közé csapódott egy autó az Esztergom–Nyerges Rallyn.

A helyszínen négy ember vesztette életét, egy gyermek pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Kedden ő is életét vesztette

írja a 24.hu. A baleset egy lassítónál, a nézők elől elzárt területen következett be, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja.

Az elmúlt években több halálos baleset is történt magyarországi raliversenyeken. 2015 márciusában Szabó Attila navigátor vesztette életét az Eger Rallyn, 2022 októberében egy néző halt meg az Ózd Rallyn, 2023 augusztusában pedig Nemes Csaba hunyt el a Veszprém Rallyn, miután autójával fának csapódott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?