Büntetőeljárást indított a rendőrség az Esztergom-Nyerges Rallyn történt halálos baleset miatt

Katasztrófa

A baleset egyébként a nézők elől elzárt területen következett be, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

Három férfi és egy nő vesztette életét, és nyolcan sérültek meg a vasárnapi Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetben, amelyben egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott.

A halálos áldozatok között nincs gyerek.

A hatóság közlése szerint ketten életveszélyes, öten súlyos sérüléseket szenvedtek, egy ember könnyebben sérült

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja – közölte a Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. Halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A tájékoztatás szerint Lábatlan és Bajót között a 6-os kilométernél az egyik versenyautó letért a kijelölt útszakaszról, és az aszfaltozott úton, illetve az út menti füves területen tartózkodók közé hajtott. A baleset a nézők elől elzárt területen következett be, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

A baleset miatt megszakították a versenyt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk