A nézők közé hajtott egy autó az Esztergom-Nyerges Rallyn, többen meghaltak

  • narancs.hu
  • 2024. március 24.

Katasztrófa

A rendőrség közlése szerint négyen életüket vesztették, heten megsérültek. 

Több személy meghalt és többen megsérültek, amikor egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott Lábatlan és Bajót között – írja a Police.hu

A közlemény szerint a halálos tömegszerencsétlenség vasárnap kora délután történt. Az eddigi adatok szerint egy rally versenyen részt vevő jármű sodródott le az útról eddig tisztázatlan okból, és a nézők közé hajtott.

A jelenlegi információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek. A körülmények tisztázása folyamatban van – közölte a rendőrség. 

A Komárom-Esztergom megyei online lap, a Kemma.hu cikkéből kiderül, a 11. Esztergom-Nyerges Rallyról van szó, amelynek a vasárnapi volt a második napja. Az ORB2, ORB3 és Historic Rally Bajnokság versenyét a szervezők félbeszakították. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk