A HírTv politikai arculatváltásáról írta a szakdolgozatát a lány, aki Orbánnal és Lázárral szelfizett Vásárhelyen

  • narancs.hu
  • 2017. május 26.

Belpol

Véletlen? Minden bizonnyal.

Megszólaltatta az Index Szokolay Jennyfert, az egyetemista lányt, aki Orbán Viktorral és Lázár Jánossal közös szelfit posztolt közösségi oldalain. A két politikus a Modern városok program soros sajtótájékoztatója miatt érkezett Hódmezővásárhelyre.

false

 

Fotó: Facebook/Szokolay Jennyfer

„Épp a reggeli kávémat ittam az egyik helyen, és mikor megláttam őket, odaszaladtam hozzájuk, gondoltam, csinálok egy szelfit...” – mondta az Indexnek Jennyfer, aki nagy megtiszteltetésként gondol a lehetőségre. „Úgy gondolom, bármilyen politikai beállítottságú is az ember, a miniszterelnökkel szelfizni megtisztelő” – tette hozzá.

Jennyfer Instagram-oldaláról kiderült, hogy szakdolgozatát a HírTv politikai arculatváltásáról írta (nyilván a G-nap utáni pálfordulást kell ez alatt érteni), ami számára „kézenfekvő és aktuális” téma volt.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?