A Momentum akár már most vasárnap is bejuthatna a parlamentbe

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 12., 18:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Pár hónapja léptek a nyilvánosság elé, de már beérték az LMP-t és a DK-t is.

Négy százalékon áll a Momentum a Závecz Research felmérése szerint, írja az Index. A felmérés május első hetében készült, tehát benne van a Momentum május elsejei, tízezres tüntetésének a hatása is. A teljes népességre vetítve áll négy százalékon a Momentum, ami az LMP és a DK szintje. Korában a Medián két százalékon mérte a pártot. A felmérés szerint a Fidesz támogatottsága nem változott, az továbbra is 27 százalék.

Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével készült interjúnkat az eheti Magyar Narancsban olvashatják.

 

A rabló, korrupt politikusokat el fogják számoltatni - Interjú a Momentum elnökével a friss Narancsban

Fekete-Győr András: 2018-ra nekünk kell a legerősebb párttá válnunk A Magyar Narancs legújabb számában olvasható interjúban Fekete-Győr András a Momentum szervezetépítéséről, a megfélemlített társadalomról, lehetséges és nem lehetséges politikai szövetségekről, a nyomasztó kormányzati propagandagépezet ellensúlyozásáról beszél. Rövid részlet a beszélgetésből: Fekete-Győr András Fotó: Sióréti Gábor Magyar Narancs: Hogyan lehet felkészülni a kormányzati támadásokra?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 12., 18:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 13
  Kovacs
  2017. május 13., szombat 18:57
  Ha jól megnézem a többi (ellenzéki) párt szavazóit, marad a bűvös kör, a körülbelüli 30 %. És csak "átcsoportosulás" folyik a körön belül. Inkább ez az aggasztó.
 2. 12
  Cheyenne
  2017. május 13., szombat 16:22
  Feri 7 szájbakurrantott éve pancsol. Akárcsak az LMP. Pancsoljon Feri a parlamenten kívül. Ferivel nem akar senki összefogni, de Feri bejelenti a nagy összefogást. Feri eltévedt a létezésben, mint tenger gyümölcseiből képzett fing a mocsárgázban..
 3. 11
  rworse
  2017. május 13., szombat 14:59
  Nem izgatna különösebben, ha a ballib pártocskák homokozóban pancsolása miatt egy konzervatív néppárt lenne eleve kényelmesen hatalmon. Csakhogy ugyebár régóta az az alternatíva, hogy a Viktátor van hatalmon. Ez izgat. Mennek bele az ország évei a sötétségbe. A homokozóban pancsolók a Viktátort tartják hatalmon.
 4. 10
  Cheyenne
  2017. május 13., szombat 14:30
  Értelmi fogyatékosként várom Feri nagy bizonyítását Orbánc ellen, mert ha nem áll elő Szent Ferink valami ténnyel, akkor itt a fogyatékos szintemen arra gondolnék suttyomban, hogy Feri program helyett szájkaratézgat, és mivel anno Putyin családias vendéglátója volt, csak annyiban különbözik Orbánctól, hogy nem nála a kasszakulcs.

  Az isteni Feri Orbánisztán titkos nagy kreátora volt, olyan Descartes-i deista pöccintő, s elengedhetetlen feltétele Orbánisztán lebontásának Ferink elküldése, elröptetése egy miskolci panelba vagy egy spanyol főzőtanfolyamra, mert Feri inkább a parlamenten kívül, politikán kívül álljon közel az egyszerű emberekhez, tartüffködjön, mondhatni.
  Sokan, gyengeelméjűek, ezért örülünk a Momentum emelkedésének. Bölcs Ferirajongóknak: Orbánnal az oldalkocsis zseborbán, Putyinpusszancs Ferikét is elküldeni igyekeznel ezen fenti tendenciák. Innen a gyengeelméjűek örömködése..
 5. 9
  tiszapolgári
  2017. május 13., szombat 13:54
  jav.: Nem az a probléma, hogy a többi párt nem képes elérni az öt százalékot…
 6. 8
  tiszapolgári
  2017. május 13., szombat 13:49
  „A Momentum akár már most vasárnap is bejuthatna a parlamentbe”

  Ej, de sürgős! Nem arról volt szó, hogy még országjáráson vannak?
  Mondjuk, hogy holnap, vasárnap este hétkor bejutnak. És hétfőre mi a program? Délelőtt lesz Orbán leváltása és délután Gyurcsány elzavarása, vagy fordítva? Gondolom, a kiskedd az ország feltérképezésével fog eltelni. Szerdán jön a többi politikus számonkérése, csütörtökön a szegénység felszámolása, így pénteken már fel is lehetne emelni a képviselői fizetéseket.

  Nem az a probléma, hogy ne lennének pártok, amelyek a választás napján képtelenek elérni az öt százalékot; a sokéves tapasztalat szerint a bejutással még semmi nincs megoldva.
 7. 7
  szegedi789
  2017. május 13., szombat 13:05
  Kedves rworse, segítek:
  infantili nyelven ez annyit tesz, hogy a gyurcsányt sértegető kommenten megsértődött kommentelő azzal kíván hozzájárulni a konstruktív közbeszéd kialakulásához, betartva Tölgyessy P. legutóbbi intelmét, hogy maradjunk meg a racionális érvelés mezején, miszerint vegye tudomásul a cheyenne nevű felhasználó: aki mondja másra, az mondja magára...
  Persze, a csököttözéssel, mondani sem kell, már eleve kiesett a nagy népi tanító szerepéből.

  1-es kommentemet továbbra is fenntartom, mivel ennyi kisebb-nagyobb ellenzéki párt van, az 5 % meg messze, híveik az idő csökkenésével egyre idegesebbek és fusztráltabbak lesznek, még a szokásos civakodásnál is. Momentumozás, gyurcsányozás, elempézés, botkázás stb stb. meg eleve létező jelenség ezen a térfelen, ha tetszik, ha nem.

 8. 6
  rworse
  2017. május 13., szombat 10:12
  patyuka

  Én nem értem, mit is akartál itt alant mondani.
 9. 5
  patyuka
  2017. május 13., szombat 09:01
  Nem az az értelmifogyatékos, akit infantilis módon csúfolnak, hanem az, aki ezt felnőttként teszi, úgy gondolván, hogy az észérvként nem csupán fenomenális, de még szellemes is, holott éppen ebbéli csököttségét "prezentálja"!
 10. 4
  Cheyenne
  2017. május 12., péntek 20:17
  Feri, Ferikém! Mi lesz így veled? Az emberek már el sem küldenek a pitsába a'la Horngábor, miskolci panelba tesznek, onnan is kivesznek, spanyol sziget alá tesznek, onnan is kivesznek, szállj el, szállj el, Ferikebogárka!

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Veszélyes precedens”
Interjú Sarkadi Balázs akadémikussal
Hol tart a vizsgálat?
Trump és Oroszország
Interjúk
Wim Wenders, Rutkai Bori, Ziggy Marley
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország