Egy Hadházy által megosztott videón Mészáros arról beszél, hogy mennyire elégedett a Bankholdinggal

  • narancs.hu
  • 2022. június 1.

Belpol

 És megköszöni a magyar kormány munkáját is.

Hadházy Ákos szerdán megosztott egy videót a Facebook-oldalán, amin Mészáros Lőrinc beszél egy ünnepségen, az elhangzottak alapján feltehetőleg karácsony környékén. A pontos hely és idő nem ismert, és a hang is igen rossz minőségű. A felvételt egy páholyból rögzítették, a színpadon látszik Mészáros is.

Bár sokszor nem lehet jól érteni, hogy miről beszél a milliárdos, az jól hallható, hogy Mészáros többször is szóba hozza a Magyar Bankholdingot.

A Bankholding alakulásáról itt írtunk bővebben.

Mészáros arról beszél, hogy nagyon meg van elégedve, "hiszen rengeteg munka létezik erre az évre, a kollégák éjjel-nappal dolgoztak és aratják le." Majd hozzáteszi: "A tulajdonosoknak az az elvárása volt, hogy 2022-re egyesüljön a két bank, (...) hogy egy bankká alakuljon a három bank. Ilyen még nem volt a banktörténelemben, hogy három jelentős bank össze tud olvadni."

Elégedettségének többször is hangot ad, a felvétel szerint arról beszél, hogy: "Egyelőre nagyon elégedettek vagyunk, (...) én akkor vagyok teljesen megelégedve, ha (...) megtörténik a fúzió és egy igazi magyar szuperbank fog megalakulni és remélem, hogy (...) talán nem egy évre, nem kettőre, de középtávon piacvezető is tud lenni." 

Majd közli, hogy

Nagyon köszönöm a magyar kormány munkáját, hiszen végig mellettünk voltak és segítettek bennünket, és ők is mindent elkövettek, hogy jó irányban alakuljanak a dolgok.

A Hadházy Ákos által megosztott videó itt érhető el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk