Így fog repülni Orbán

  • narancs.hu
  • 2017. május 11.

Belpol

Snassz lehetett állandóan kölcsöngépen utazgatni, odaszólni az OTP-be, hogy Sanyi, szabad-e a magánrepcsi, Viktornak kéne, tudod…

Nem kell ahhoz miniszterelnöknek lenni, hogy belássuk, a helyzet tarthatatlanná vált, ez a kéregetős-bérbadós dolog már szinte nekünk kínos, szívünkből cselekedett hát a kormány, amikor úgy döntött, nincs több kuncsorgás, inkább megveszik Csányi Sándor OTP-vezér idősecske, de 12 éves kora ellenére is milliárdokat érő kis 3 hajtóművesét, az eddig bankérdekeket szolgáló Dassault Falcon 900EX-t – írja az mno.hu.

Így fest egy Dassault Falcon 900EX

Így fest egy Dassault Falcon 900EX (képünk illusztráció)

 

Jó, jó, de azért valami mégiscsak hibádzik a dologgal: és ez nem más, mint az igazságosság. Mert ha Viktornak lesz magángépe, akkor szegény Lőrincnek is kellene egy, máskülönben könnyen beállhat a durca Felcsúton.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?