Közösségi finanszírozással működhet tovább Gulyás Márton vlogja

  • narancs.hu
  • 2017. április 17.

Belpol

„Ez az ország vagy közös lesz, vagy fideszes marad. És én nem akarok tovább fideszes országban élni.”

2 nap alatt, több mint 1 millió forinttal támogatták szimpatizánsok Gulyás Márton közösségi finanszírozási kampányát. A cél, hogy az aktivista által alapított és működtetett Slejm – a torkon ragadt politika c. videóblog a továbbiakban is működni tudjon.

MEGSZŰNIK a Slejm

Vegyél TV-t, legyél Andy! Támogasd a videóink elkészítését és a közösségszervező munkánkat havi 5 dollárral - részletek az alábbi oldalon: https://www.patreon.com/slejmshow Megszűnik a Slejm - ha nem szedünk össze elegendő pénzt ahhoz, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkánkat: a videók készítését és a közösségszervezői aktivitásunkat.

A csatorna célja, hogy a legfontosabb közpolitikai kérdésekről végre átfogóan és elmélyülten lehessen beszélni.

Gulyás Márton videóüzenetben köszönte meg a támogatásokat, hozzátéve, hogy ez az eredmény is azt bizonyítja, hogy lehet Magyarországon szervezkedni, politikai közösségeket létrehozni anélkül is, hogy mögötted állna egy oligarcha vagy Vlagyimir Putyin. Igenis lehet építkezni és lehet ilyen módon küzdenünk közösen az elnyomóink ellen.

Adakozni itt lehet:

slejm - a torkon ragadt politika are creating youtube videók | Patreon

Follow slejm - a torkon ragadt politika on Patreon: Read posts by slejm - a torkon ragadt politika on the world's largest platform enabling a new generation of creators and artists to live out their passions!

Figyelmébe ajánljuk