Megtaláltuk a nemzeti konzultáció legdermesztőbb kérdését

  • narancs.hu
  • 2017. április 1.

Belpol

Az illegális bevándorlás „népszerűsítését” is büntetné a kormány.

Elkezdte kipostázni a kormány az újabb nemzeti konzultációs kérdőíveket. Az index cikkében máris megcsodálhatjuk a kérdéseket és a felsorolt válaszlehetőségeket.

Azon már rég túljutott ez az ország, hogy rendszeresen százmilliókat költünk egy a propagandacélokon túl teljesen értelmetlen „közvélemény-kutatásra.” Azt is bőséggel tárgyalta a sajtó, hogy a rezsicsökkentés, az adócsökkentés és a munkahelyvédelem Brüsszellel szembeni „megvédésére” utaló kérdések nettó hazugságok, és persze a bevándorlás vagy a civil szervezetek ügyét is a maga sajátos szemüvegén keresztül tálalja a kormány.

De van itt még valami. A harmadik kérdés így hangzik. „Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?”

Az első válasz szerint „Az illegális bevándorlást segítő tevékenységeket – mint az embercsempészet vagy az illegális bevándorlás népszerűsítése – büntetni kell.”

Az illegális bevándorlás népszerűsítése, mint büntetőjogi tényállás a putyini Oroszországban meghonosodott „homoszexualitás népszerűsítése” alakzatra hajaz. Az jól dokumentáltan a melegek és a jogaikat védő aktivisták államilag serkentett vegzálásához vezetett.

Miután a magyar kormány azt is nemzetellenes erők támadásaként állítja be, hogy a Helsinki Bizottság megnyerte két bangladesi menedékkérő ügyét a strasbourgi bíróságon, nem nagyon lehetnek illúzióink, mi számít majd az illegális bevándorlás „népszerűsítésének.” Sosem volt még igazabb a jóslat, hogy a menekültek jogai ellen indított hadjárat előbb-utóbb a magyar állampolgárokat is eléri.

Figyelmébe ajánljuk