Nagyjából 20 millióba került Magyar Péter rendezvénye

  • narancs.hu
  • 2024. március 16.

Belpol

Saját zsebből fizette egy részét, de sok pro bono felajánlás is érkezett. 

Pontosan nem számolták ki, de nagyjából 20 millió forintba került volna Magyar Péter március 15-i rendezvénye – nyilatkozta a 444.hu-nak a beszéde után. Ebbe néhány millió forintot a saját pénzéből rakott bele Magyar, több pro bono felajánlást kapott és körülbelül száz önkéntes dolgozott a rendezvényen.  

Magyar Péter nem szereti a messiásvárás kifejezést, nem így tekint magára, de érzi a bizakodást és a reményt az emberekben. Nem zárta ki, hogy később hajlandó lenne együttműködni a Fidesszel, ha közösen dolgoznak a 12 pontjában lefektetett célokért. Orbán Viktor miniszterelnökkel viszont nem dolgozna együtt, mert elképzelései szerint két ciklusra korlátozná azt, hogy valaki hányszor lehet kormányfő. 

Magyar ezt a Partizánban is elmondta a beszéde után, ahogyan azt is, hogy Gyurcsány Ferenccel sem fogna össze. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Nyereséges évet zárt a Penny

  • narancs.hu

A "szolidan vásárlók boltja" több mint négymilliárdos nyereséget könyvelhetett el, míg több üzletlánc is veszteséggel zárta a tavalyi évet.