Stummer János belépett a Momentumba

  • narancs.hu
  • 2022. november 15.

Belpol

A Jobbik volt alelnöke szerint a Momentumban megértettek valamit az országgal kapcsolatban, amit más pártok nem.

„Jövök, mert úgy látom a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni” – mondta Stummer János a Jobbik volt alelnöke, miután bejelentette, hogy belép a Momentumba.

Stummer célja, hogy kamatoztassa azt a politikai tapasztalatot és tudást, amit az elmúlt másfél évtizedben szerzett meg, és szerinte erre a legmefelelőbb hely most a Momentum. 

 

Gelencsér Ferenc a párt elnöke Stummer csatlakozásával kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy a Momentum képes színesben látni a világot, ellentétben más politikai erőkkel. "A Momentum egy nyitott közösség. Közepén állunk. Az igazság és a béke pártján. Nem a szekértáborokat erősítjük, mert nem értünk egyet a megosztásra épülő politikával. Mindenkit, akinek elege van ebből, mindenkit, aki változást szeretne és mindenkit, aki unja a fekete-fehér világot vár ez a közösség" - mondta Gelencsér.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk