Szél Bernadett durván kiosztotta Orbán Viktort

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 12., 17:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Önnek tényleg elgurult a gyógyszere.”

Az LMP társelnöke ismét nagyot alakított felszólalásában az Országgyűlés plenáris ülésén. Ezúttal Orbán Viktor beszédére reagálva osztotta a pofonokat:

„Arról számoljon be, miniszterelnök úr, hogy mihez kezd az embereknek a problémáival, ne arról, hogy milyen álháborút vívott meg Brüsszel vagy a CEU ellen! Elegünk van a perverz újraelosztásból, a gazdagok kistafírozásából!”

De megmutatjuk a teljes beszédet:

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 12., 17:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  yoyo
  2017. június 13., kedd 11:29
  hajlamos vagyok szeretni Szél képviselőnő megnyilvánulásait, bár egy ideje kezdem keveselni ezeket a verbális lavinákat.
  ahelyett hogy durván kiosztaná Orbánt, inkább dobná le végre a padlóla, de nagyon dulván.
 2. 8
  rworse
  2017. június 13., kedd 10:33
  - Nekem kérem van gógyim, de a Margitnak elgurulhatott a gógyszere, mer semmi sütnivalója nincsen a Margitnak. Kancácska drága, hát megjött! Kezicsókolom a lepcses száját! Nézze, magának fogtam itt egy parlamenti helyet. Rátettem a kolbászt, így láthatták, hogy az enyém az eheti parlamenti ülésszag. No persze akárki nem eheti, hogy a Maargitról meg ne is beszéljünk, mer az má eleve obstrukcijó, és az rossz, de magának odaadom a kolbászomat, höhö, Kancácska drága!
  - István, maga asztán tudja, hogyan kell a plen aires ülést tartani!
  - A igaz, Kancácska drága, bármikor megtartok én egy székfoglalót is félkézzel, jöttek is a székfoglalók, de én megmontam, hogy e a züllés a magácskáé! Na csak idenézzen, Kancácska, eszt a bicepszet fogja meg!
  - Biceratopsz! Ehehhhehe!
  - Apuka, maga ne szóljon bele, hun látott maga kétfarkú sárkánygyíkot?! Há nem igaz, Kancácska, drága?! Há de! Há nem?! Há de!
  - Az mán bisztos, István, hogy én megfognám a sárkány gyíkját!
  - Jaj Kancácska ezt ne itt a züllésterembe beszéjjük meg, ugye jól mondom! Van nekem egy szép kis irodaapartmanom itt néhány házzal arrébb, igazi baldahintós francia ággyal! Párizsiból!
  - Aha, Pityu, akkor már tudom, hogy hová tűnik mindig a parizer a hűtőből!
  - Maaargiit! Maaargit! Eddig se és ne tovább! Há neked tényleg elgurult a gógyszered?! Hát te a kolbászomról se tudsz semmit, nemhogy parizer! Há nem? Há de! Nem igaz, Kancácska, nézze meg a terem búráját!
  - István, magának mindenről a kupolda jut eszembe!
  - Magának is nekem, higgye el, Kancácska drága!
  - Ehhehhehe... Kupolda a kupolában! Megtekintené velem azt a filmet, Kancácska itt a háló szobában? Én má úgyse látok semmit a sötétbe, maga lenne a vakvezetőm, maga mondaná, hogy mit lát a vásznon. Úgy értem, a lepedőn. Maga biztosan egy lepedőakrobata! Én má annyira nem látok, hogy akárhova vezethetne a farkamnál fogva, maga kis huncut!
  - Jaj, bácsi! Hát magába már nem jár állni a lélek! Maga már egy tudományos hipofízist se tudna felállítani!
  - Nézzétek, apu, ott megy a Katzilla!
  - Evetke, kicsi lányom! Ne légy má olyan hülye mint a Tompika, mer egyből kiesel a kegyembéegyből! Höhö. Hogyhogy, csak úgy ott megy a Katzilla? Azé nem mindegy, hogy ferről le, vagy lerről fel!
  - Pityu, szerinted a toronyugró toronyhoz megy a debella?
  - Maaargiit! Maaargit! Noooormááliis?! Toronyugró torony?! Na de a torony semekkorát nem ugrik, Maargit! A torony nem ugrááál! A torony nem egy bolha! Néézd má meg, Margit, az a torony már félkészen is mekkora böhöm építmény, hát hol van ahhó egy bolha! Hát az a torony, ha má most felugrana csak egyet, má kiugrana a Dunnából a víz! Hát még ha majd kész lesz, tejjes életnagyságba! Nooormááliis?! Hát Kisvárdáig érne a zár, Maargit! Na nem mondom, legalább meglenne a víz a studióhoz, asztán lehetne studérozni, ahogy a Zauróra feliratú Titanyik makettja ütközik a jégheggyel, a jéghegynek meg záróra! Csak még azt nem tudom, nyáron honnan szerzünk jéghegyet... Hacsaknem ott rendezzük a jégkoki világbajnokkságot. Höhö.
  - Jóvanmá Pityu, nem kell mindig letorkosmatild! Akkó biztos a Csillebércre megy!
  - Na de Maaargiit! Nooormááliis?! Má mér menne a csille bércre?! A csille nem megy bércre, Maaaargit! Há a csille lenn van a bányába! Oda kéne vinni téged bányarémnek! Maaargit, te olyan randa vagy, hogy ha lemész a bányába, feljön a bánya, Maaargit! Csak a fekete szén nem jönne fel, mer ammeg közösséget érezne veled, mer ugyanollyan sötét, mint te vagy! Há nem?! Há de! Nooormááliis?
  - De Pityu! A Katzilla megy a Csillebércre! Azt olvastam, hogy ott lesz úszóakadémiája!
  - Nooormááliis?! Maaargiit! Na de tényleg, nooormááliis?! Ú-szó-gyak-a-dém-ia?! Hogyhogy úszógyakadémia?! Felviszik a Kiss Lászlót fedezőménnek a Csillebércre, és akkó lesz a úszógyakadémia?! Na de a Kiss László má öreg ahhó! Há a Kiss László má nem teljesítőképes, Maargiit! Há akárhány Viagrát vesz be a Kiss László, abbó má nem lesz gyakadémia! Vagy úgy értik, hogy a Slejm Toszup?! Há, hacsak úgy nem!
 3. 7
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 09:26
  Elkurvult a fószerem.
 4. 6
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 09:24
  Eldugult a fószerem.
 5. 5
  Hóvarjú
  2017. június 13., kedd 09:11
  Elgurult a pótszemem.
 6. 4
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 07:25
  3

  Pityu! Oszt jó napot!
 7. 3
  rworse
  2017. június 13., kedd 07:17
  1

  Úgy látom, neked elgurult a gyógyszered! És mondd, orvos látott már?! Nem tudom, mit szedsz, de én is kérek. Ha a hülyeség fájna, te égig érnél!

  Én azt rendelném el, hogy mindennap napirend előtt a Besenyő család tárgyalja ki az előző napi napirendet.
 8. 2
  sartorius
  2017. június 13., kedd 07:15
  Ez igen! Minden szava igaz - sajnos
 9. 1
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 06:57
  Rendeletileg tiltanám be az „elgurult a gyógyszere" poénpatront, és parancsba adnám, hogy most már találjanak ki valami újat.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Veszélyes precedens”
Interjú Sarkadi Balázs akadémikussal
Hol tart a vizsgálat?
Trump és Oroszország
Interjúk
Wim Wenders, Rutkai Bori, Ziggy Marley
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra