Szél Bernadett durván kiosztotta Orbán Viktort

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 12., 17:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Önnek tényleg elgurult a gyógyszere.”

Az LMP társelnöke ismét nagyot alakított felszólalásában az Országgyűlés plenáris ülésén. Ezúttal Orbán Viktor beszédére reagálva osztotta a pofonokat:

„Arról számoljon be, miniszterelnök úr, hogy mihez kezd az embereknek a problémáival, ne arról, hogy milyen álháborút vívott meg Brüsszel vagy a CEU ellen! Elegünk van a perverz újraelosztásból, a gazdagok kistafírozásából!”

De megmutatjuk a teljes beszédet:

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 12., 17:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9 yoyo
  yoyo
  2017. június 13., kedd 11:29
  hajlamos vagyok szeretni Szél képviselőnő megnyilvánulásait, bár egy ideje kezdem keveselni ezeket a verbális lavinákat.
  ahelyett hogy durván kiosztaná Orbánt, inkább dobná le végre a padlóla, de nagyon dulván.
 2. 8 rworse
  rworse
  2017. június 13., kedd 10:33
  - Nekem kérem van gógyim, de a Margitnak elgurulhatott a gógyszere, mer semmi sütnivalója nincsen a Margitnak. Kancácska drága, hát megjött! Kezicsókolom a lepcses száját! Nézze, magának fogtam itt egy parlamenti helyet. Rátettem a kolbászt, így láthatták, hogy az enyém az eheti parlamenti ülésszag. No persze akárki nem eheti, hogy a Maargitról meg ne is beszéljünk, mer az má eleve obstrukcijó, és az rossz, de magának odaadom a kolbászomat, höhö, Kancácska drága!
  - István, maga asztán tudja, hogyan kell a plen aires ülést tartani!
  - A igaz, Kancácska drága, bármikor megtartok én egy székfoglalót is félkézzel, jöttek is a székfoglalók, de én megmontam, hogy e a züllés a magácskáé! Na csak idenézzen, Kancácska, eszt a bicepszet fogja meg!
  - Biceratopsz! Ehehhhehe!
  - Apuka, maga ne szóljon bele, hun látott maga kétfarkú sárkánygyíkot?! Há nem igaz, Kancácska, drága?! Há de! Há nem?! Há de!
  - Az mán bisztos, István, hogy én megfognám a sárkány gyíkját!
  - Jaj Kancácska ezt ne itt a züllésterembe beszéjjük meg, ugye jól mondom! Van nekem egy szép kis irodaapartmanom itt néhány házzal arrébb, igazi baldahintós francia ággyal! Párizsiból!
  - Aha, Pityu, akkor már tudom, hogy hová tűnik mindig a parizer a hűtőből!
  - Maaargiit! Maaargit! Eddig se és ne tovább! Há neked tényleg elgurult a gógyszered?! Hát te a kolbászomról se tudsz semmit, nemhogy parizer! Há nem? Há de! Nem igaz, Kancácska, nézze meg a terem búráját!
  - István, magának mindenről a kupolda jut eszembe!
  - Magának is nekem, higgye el, Kancácska drága!
  - Ehhehhehe... Kupolda a kupolában! Megtekintené velem azt a filmet, Kancácska itt a háló szobában? Én má úgyse látok semmit a sötétbe, maga lenne a vakvezetőm, maga mondaná, hogy mit lát a vásznon. Úgy értem, a lepedőn. Maga biztosan egy lepedőakrobata! Én má annyira nem látok, hogy akárhova vezethetne a farkamnál fogva, maga kis huncut!
  - Jaj, bácsi! Hát magába már nem jár állni a lélek! Maga már egy tudományos hipofízist se tudna felállítani!
  - Nézzétek, apu, ott megy a Katzilla!
  - Evetke, kicsi lányom! Ne légy má olyan hülye mint a Tompika, mer egyből kiesel a kegyembéegyből! Höhö. Hogyhogy, csak úgy ott megy a Katzilla? Azé nem mindegy, hogy ferről le, vagy lerről fel!
  - Pityu, szerinted a toronyugró toronyhoz megy a debella?
  - Maaargiit! Maaargit! Noooormááliis?! Toronyugró torony?! Na de a torony semekkorát nem ugrik, Maargit! A torony nem ugrááál! A torony nem egy bolha! Néézd má meg, Margit, az a torony már félkészen is mekkora böhöm építmény, hát hol van ahhó egy bolha! Hát az a torony, ha má most felugrana csak egyet, má kiugrana a Dunnából a víz! Hát még ha majd kész lesz, tejjes életnagyságba! Nooormááliis?! Hát Kisvárdáig érne a zár, Maargit! Na nem mondom, legalább meglenne a víz a studióhoz, asztán lehetne studérozni, ahogy a Zauróra feliratú Titanyik makettja ütközik a jégheggyel, a jéghegynek meg záróra! Csak még azt nem tudom, nyáron honnan szerzünk jéghegyet... Hacsaknem ott rendezzük a jégkoki világbajnokkságot. Höhö.
  - Jóvanmá Pityu, nem kell mindig letorkosmatild! Akkó biztos a Csillebércre megy!
  - Na de Maaargiit! Nooormááliis?! Má mér menne a csille bércre?! A csille nem megy bércre, Maaaargit! Há a csille lenn van a bányába! Oda kéne vinni téged bányarémnek! Maaargit, te olyan randa vagy, hogy ha lemész a bányába, feljön a bánya, Maaargit! Csak a fekete szén nem jönne fel, mer ammeg közösséget érezne veled, mer ugyanollyan sötét, mint te vagy! Há nem?! Há de! Nooormááliis?
  - De Pityu! A Katzilla megy a Csillebércre! Azt olvastam, hogy ott lesz úszóakadémiája!
  - Nooormááliis?! Maaargiit! Na de tényleg, nooormááliis?! Ú-szó-gyak-a-dém-ia?! Hogyhogy úszógyakadémia?! Felviszik a Kiss Lászlót fedezőménnek a Csillebércre, és akkó lesz a úszógyakadémia?! Na de a Kiss László má öreg ahhó! Há a Kiss László má nem teljesítőképes, Maargiit! Há akárhány Viagrát vesz be a Kiss László, abbó má nem lesz gyakadémia! Vagy úgy értik, hogy a Slejm Toszup?! Há, hacsak úgy nem!
 3. 7 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 09:26
  Elkurvult a fószerem.
 4. 6 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 09:24
  Eldugult a fószerem.
 5. 5 Hóvarjú
  Hóvarjú
  2017. június 13., kedd 09:11
  Elgurult a pótszemem.
 6. 4 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 07:25
  3

  Pityu! Oszt jó napot!
 7. 3 rworse
  rworse
  2017. június 13., kedd 07:17
  1

  Úgy látom, neked elgurult a gyógyszered! És mondd, orvos látott már?! Nem tudom, mit szedsz, de én is kérek. Ha a hülyeség fájna, te égig érnél!

  Én azt rendelném el, hogy mindennap napirend előtt a Besenyő család tárgyalja ki az előző napi napirendet.
 8. 2 sartorius
  sartorius
  2017. június 13., kedd 07:15
  Ez igen! Minden szava igaz - sajnos
 9. 1 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. június 13., kedd 06:57
  Rendeletileg tiltanám be az „elgurult a gyógyszere" poénpatront, és parancsba adnám, hogy most már találjanak ki valami újat.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Ember alatti állapotok
Állatkínzás Magyarországon
Interjúk
Ennio Morricone, Mathieu Kassovitz, Vajda Gergely
Természetjáró melléklet
Teljesítménytúrák, Zemplén
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra