Toroczkai szerint a Mi Hazánk kormányozni fog

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. szeptember 24.

Belpol

Már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyeznek.

A Mi Hazánk elnöke egyre inkább úgy érzi, hogy pártja kormányozni fog. Toroczkai László ezt szombaton, a párt harmadik kongresszusán  jelentette ki, ahogy azt is, hogy a Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyzik. A kongresszus megerősítette posztján az elnököt.

Toroczkai László a fővárosi rendezvényen elmondta, a DK árnyékkormánya nem a Fidesznek szól – „ők köszönik szépen, jól vannak” –, ez a Mi Hazánknak szól. „A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika” – fogalmazott a Mi Hazánk elnöke. A pártelnök szerint az ukrajnai háború egy „lokális világháború”, és az energiaválság sem természetes: politikusok és globális pénzemberek okozták. Toroczkai megjegyezte:

„Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött.” 

A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot, amely szerint az eurázsiai, „Északi Civilizációt” pusztulás fenyegeti.

„Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem” – áll a dokumentumban.

A kiáltvány szerint a Mi Hazánk szembeszáll mindezzel és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra. A kongresszus küldöttei Toroczkai László elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták.

A párt közleményben tudatta az MTI-vel: a szavazatok száz százalékával választották újra a Mi Hazánk elnökévé Toroczkai Lászlót, a párt III. Kongresszusán. Újra bizalmat szavaztak a küldöttek a párt eddigi elnökségének, így a kongresszus alelnökké választotta Dúró Dórát, Apáti Istvánt, Dócs Dávidot, Novák Elődöt és Pakusza Zoltánt is.

(Címlapképünkön: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszédet mond a párt III. kongresszusán Budapesten, a Hotel Bara rendezvénytermében 2022. szeptember 24-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk