A békemenet szervezői nagyon rettegnek, nehogy át kelljen térniük az iszlámra, ezért szabadságharcba hívják a magyarokat

  • narancs.hu
  • 2018. március 9.

Fekete Lyuk

Harcra fel, harcra fel!

Jövő csütörtökön fognak vonulni az ország legismertebb vonulói, a békementesek, akik mai bejelentésük szerint a „melegszívű magyarokból és lengyelekből” álló menet élén fogják hordozni „A haza minden előtt” feliratú molinót. Érdemes megemlíteni, hogy a március 15-i békemenetre ingyen buszoztatják majd a fideszes résztvevőket.

A menetet szervező, a kormányhoz elég közel álló CÖF alapítója, Csizmadia László mai sajtótájékoztatóján az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy „elérkezett az idő annak bemutatására, hogy a magyar nemzeti erők milyen többséget alkotnak”.

false

 

Fotó: MTI

A korábban megállíthatatlanul sorosozó, a február végi hódmezővásárhelyi vereség után viszont már az „elemi iskolás sorosozás” veszélyeire figyelmeztető Bencsik András most arra hívta fel a figyelmet, hogy „a közelgő országgyűlési választás legfőbb kérdése, hogy Magyarország megmaradhat-e a saját útján”.

Beszélt a jobboldal kedvenc publicistája, a lovagkeresztes Bayer Zsolt is, aki Bem József életútját felidézve azt mondta, hogy „Bem apó a szabadságharc leverése után, törökországi száműzetésében azért tért át az iszlám hitre, mert az életét mentve csak így tudta megelőzni, hogy kiadják a cári birodalomnak”. „A békemenet elindítói nem szeretnék, ha újra eljönne az az idő, amikor az életben maradásnak az iszlám hit felvétele lenne a feltétele” – fogalmazott. Szerinte „megint szabadságharcot kell vívnunk”, de ma azok ellen „a Brüsszelben tanyázó társadalommérnökök ellen” kell harcolni, akik meghaladottnak tartják a nemzet konstrukcióját, és egy kevert, migránsokkal feltöltött társadalmat képzelnek el. „A békemenet ennek a harcnak a része” – mondta Bayer Zsolt.

Borítókép: MTI/Kallos Bea

Figyelmébe ajánljuk