A Ryanairnek sem kell ennél jobb hirdetés: "Gyorsan menekülne Brüsszelből?"

  • narancs.hu
  • 2020. december 1.

Fekete Lyuk

Rárepültek.

Gyorsan reagált a Ryanair a hírre, miszerint péntekről szombatra virradó éjszaka Brüsszelben a rendőrség egy bár első emeletén tartott szexpartit számolt fel. Ahogy azt mi is megírtuk, a hatósági beavatkozás oka a kijárási korlátozás, illetve a csoportos rendezvények tilalma volt. A 25 fősnek mondott, állítólag jobbára férfiakból álló csoport tagjait megbírságolták.

A résztvevők között több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is volt. Ez utóbbi az ereszcsatornán próbált menekülni, de a rendőröknek sikerült nyakon csípniük. Amikor a parlamenti mentességére hivatkozott, a rendőrök értesítették a külügyminisztériumot. A helyszínen a rendőrök tudatmódosító szereket is találtak.

A légitársaság a Twitteren osztotta meg az ezzel kapcsolatos híreket és azt, hogy:

Gyorsan menekülne Brüsszelből? Vannak repülőjegyeink 14,99 euróért (ebben az esetben nem ajánljuk az ablak melletti helyeket).

Ahogy az kedden kiderült: Szájer József elismerte, hogy részt vett a "házibulin", közölte, hogy nem fogyasztott kábítószert, sőt, bocsánatot is kért. Erre a belga ügyészség közölte, hogy Szájer hátizsákjában drogot találtak, de erre már nem reagált a politikus.

A belga ügyészség szerint Szájer hátizsákjában drogot találtak

A közlemény 1961-es születésű, S. J. monogramú személyként azonosítja a férfit. Kedd délután közleményt adott ki a brüsszeli ügyészség a pénteki bulival kapcsolatban, ami a belga sajtó értesülései szerint egy szexparti volt, és amelyen diplomaták mellett egy magyar EP-képviselő is jelen volt, írja a 444.hu.

Figyelmébe ajánljuk