Aki ezt megnézi, annak még a szextől is elmegy a kedve – Óriási össztűz zúdult a fenyegetőzve szülésre buzdító videóra

  • narancs.hu
  • 2018. május 27.

Fekete Lyuk

Népiesch jelmezben arról beszélnek, hogy aki nem vállal legalább két gyereket, elpusztítja a nemzetet.

Néhány napja jelent meg a Hozz Világra Még Egy Magyart nevű mozgalom videója, amely arról szól, hogy aki nem szül, hozzájárul a nemzetpusztulásához. A videóban a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György testvére, Budaházy Edda sétál, és mond olyanokat, hogy aki nem vállal legalább két gyereket, az feláldozza a nemzetet a kényelme oltárán. A kormánykommunikációhoz illeszkedő videóban az is elhangzik, hogy a gyerekvállalással lehet küzdeni a migráció ellen.

Rád is szükség van! | A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom felhívása

Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás. Ha nem házasodunk meg, nem vállalunk gyermekeket, ha elhagyjuk a hazánkat, ha megöljük a megfogant magzatokat, vagy magyar gyermekek híján beengedjük a migránsokat, törvényszerűen előbb-utóbb eltűnünk a történelem színpadáról. Mindannyiunk felelőssége, hogy ez ne történjen meg! Hozz világra még egy magyart!

Az RTL Híradó tegnapi adása összefoglalta, hogy micsoda össztűz zúdult a mozgalom kampányvideójára. Nem sokkal a megjelenése után már el is készítették a parafrázist, amelyben A szolgálólány meséjének világa találkozik a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalommal. Ez videón így néz ki:

A szolgálólány meséje találkozik a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalommal

Uploaded by Vastagbőr blog on 2018-05-25.

De volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy „ezt megnézi egy gyereket vállalni akaró ember, és nemhogy a gyerekvállalástól, de még a szextől is elmegy a kedve”. Más pedig azt írta ironikusan, hogy „most azonnal lerúgom a kutyát a kanapéról, és szülök!” De a YouTube-videó alatt volt, aki arról érdeklődött, hogy ez melyik South Park-epizód.

A híradóban megszólalt a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa, Asbóth Márton is, aki elmondta, hogy a nők alapvető önrendelkezési joga, hogy szülnek-e, de persze az államnak is lenne feladata az oktatás, az egészségügy és a szülészet színvonalának javítása érdekében.

Figyelmébe ajánljuk