Andy Vajna tévéje egy állatot is képes letiltani, ha az ellenzéki

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 10., 15:10
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tiltólistán Erzsi, az ország kedvenc macskája.

Van egy budai cica, aki rengeteg (61 ezer) követővel rendelkezik, és elég sokat politizál. Erzsi gazdája a nagy érdeklődésre való tekintettel már könyvet is írt a macska „nézeteiről”, erről szóló kritikánkat itt olvashatja.

Homonnay Gergely: Puszi, Erzsi! - A világ macskaszemmel

Kutyával, macskával és gyerekkel szinte bármit el lehet adni, azt pedig legkésőbb Demény, a köt sög vizslablogger óta tudjuk, hogy van igény az állatok szájába adott idióta szövegeknek. Erre apellál Erzsi is (illetve a mögötte megbúvó szolga, Homonnay Gergely, tudniillik a macskáknak nem gazdája, maximum szolgája van), az Észak-budai Vadászkörzet Cinegemadár Szakosztályának elnök asszonya, bajszos szupermodell, életmód-tanácsadó, politikai szakkommentátor.

Erzsi egyébként nem csak a levegőbe beszél, amikor reagál az aktuálpolitikai eseményekre, a népszerűsége ugyanis odáig jutott, hogy tőle kértek segítséget a debreceniek, miszerint buzdítson mindenki arra, hogy a lehető legrosszabb értékelést adják a Debreceni Egyetemnek a Facebookon, amiért díszpolgári címmel illették Putyint. Az eset óta egyébként az egyetem közösségi oldalán megszűnt az értékelési lehetőség, mivel órákon belül egyesre értékelődött le az intézmény.

Tehát Erzsinek nagy a népszerűsége, ennek köszönhetően időnként szeretnek róla írni a lapok, forgatni a tévék. A cicát most a Tv2 egyik riportere kereste meg, de még az egyeztetési fázisban elbizonytalanodott, majd írt egy üzenetet, hogy sajnos nem mehet mégsem forgatni a macskáról, mert a főnökei letiltották az anyagot. Lehet az sem tetszett a vezetőségnek, hogy Erzsi nem csak ellenzéki gondolatoknak ad hangot, hanem a fánkbiznisz és a filmes castingolás koronázatlan királynőjéről,Vajna Timiről is írt egyet s mást.

Erzsi egyébként nemrég bejelentette, hogy pártot alapít. Végül is, ha a kutyáknak van, lehet a macskáknak is.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 10., 15:10
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  szegedi789
  2017. október 10., kedd 22:09
  Háát, nem is tudom. Először is ott van a MACSKANŐ, de másrészt meg, a Frakot is hogy szívatták. De az emeszpé-déká tárgyalás után , szerintem, tisztán fogunk látni !
 2. 2
  tiszapolgári
  2017. október 10., kedd 20:54
  Én a macskában az emberiség megmentőjét látom, egyrészt a rágcsálóirtó hajlama miatt, másrészt amiatt a páratlan képessége miatt, ahogyan az ölünkbe kucorodva, a dorombolásával képes visszaadni a szebb és jobb világba vetett hitünket.
 3. 1
  rworse
  2017. október 10., kedd 17:13
  Azt írja Erzsi elnökasszony a Fészbúkon:

  "Mivel naponta jelentgetnek a Facebooknál, hátha le tudják kapcsoltatni az oldalt (eddig nem sikerült), úgy döntöttem, csinálok egy saját oldalt. Egy hónap múlva ott fogtok megtalálni.
  Tessék megtanulni, hogy
  puszierzsi.hu
  Puszi, Erzsi!
  Az Elnökasszony"

  Az mindig jó, ha saját honlapja van egy presidentának, de azért párhuzamosan feltétlenül maradjon ott a Fészbúkon is, mert ha az internetet letiltja a Viktor, a Fészbúk akkor is marad, a Fészbúk örök.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk