Atyaég! Németh Szilárd beöltözött Németh Szilárdnak, és még Orbánt is megeteti

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 02., 13:10
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Végre egy nap, amikor a rezsihuszárnak nem kell kivetkőznie magából.

Már beindult a fideszes dzsembori Kötcsén, ahol a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében 2004 óta összeverődik a párt krémje. A Polgári Pikniken az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma – jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a helyszínen ólálkodó újságíróknak.

A Dobozy-kúria előtt a miniszter – aki egyben a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke is – azt mondta: a találkozó fő üzenete, hogy „mi az, amit hét év kormányzás után meg kell védenünk, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni”. Arról fognak beszélni, hogy mi a küzdelem tétje, például Brüsszellel, valamint arról, hogy egy gyarapodó országban élhessenek a magyarok – tette hozzá.

Sajnos eddig nem tartott sajtótájékoztatót a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd, akit a mai napra kineveztek élelmezésért felelős piknikbiztosnak, ugyanis a rezsihuszár is eteti majd a népes Fidesz-hadsereget. Facebook-oldalán nyomon követhetjük, hogy áll a csorbaleves, amelyben van sok más mellett „menasági növendék marha, füstölt marhanyelv, medveorrú gomba és pityókagombóc” is.

Ha már ebéd után van, nézze meg, milyen, amikor Németh Szilárd kezébe veszi a fakanalat! Ebből még Orbán Viktornak is jut majd.

false

 

Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala

Wittner Mária és Szilágyi Ákos vállalta először a „minőség-ellenőrzést”.

false

 

Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 02., 13:10
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2017. szeptember 02., szombat 17:35
  A csorba eredetileg közép-ázsiai leves, amúgy román nemzeti étel, és fő jellemzője, hogy ahány ember, annyiféle változata van.
  Szóval pont olyan, mint a Fidesz gyűjtőfogalom, abba is belefér a gonoszkodó Wittner vagy az őstulok Németh is, de az örökké vidám Lali bohóc vagy a gyászhuszár Peca Janó is.
 2. 1
  rworse
  2017. szeptember 02., szombat 16:22
  Sziszi nem csak elhízott, de a mellei is löttyedtek.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt