Vég nélküli téboly: Kövér László szerint nem a Fidesz, hanem Soros veszi el a magyar gyerekek jövőjét

  • narancs.hu
  • 2017. május 26.

Fekete Lyuk

Persze, és még véletlenül sem Orbánék miatt hagyják el az országot.

Konzultációs fórumot tartanak a fideszes politikusok szerte az országban, és ezeken általában mindig elmondják, hogy Orbán Viktor egy hős, Soros György az ördög, de nyugalom, a Fidesz az égvilágon mindentől megmenti az országot. Nem volt ez másként Kövér László pécsi fórumán sem, ahol az MTI tudósítása szerint a mindig mosolygós házelnök tegnap olyanokat mondott, hogy:

Amikor európai értékekről beszélnek, az alatt keresztény értékeket értenek.

Az ellenzéki pártok Soros György mögött állnak.” (Nincs itt valami katyvasz, hisz eddig úgy volt, hogy Soros György áll mögöttük!?)

A házelnök érvel

A házelnök érvel

Fotó: MTI/Sóki Tamás

Szerencsére Kövér doktor váteszként szólalt meg a jövővel kapcsolatban is, szerinte ugyanis a „Soros György által pénzelt és politikailag támogatott migráció célja, hogy gyökértelen, manipulálható tömeggé tegyék azt az európai népességet, amely ma még közösségbe szerveződik”.

Kövér László tanácsot is adott a közönségnek, hogy beszéljenek a rokonaikkal, barátaikkal, és győzzék meg őket, hogy „észérvek alapján döntsenek gyermekeik, unokáik jövőjéről”. Vagyis vigyázzanak, mert ha nem jól szavaznak, jön Soros György, és aztán százezrek fogják elhagyni ezt az országot.

Figyelmébe ajánljuk