„Gulyás Márton buzeráns vagy-e?” – Az aktivista videóüzenetben reagált az újabb gusztustalan lejáratásra

szerző
narancs. hu
publikálva
2017. ápr. 15., 11:00
kommentek
10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kiderül, van-e vér a Ripost és az Origo kormánypropagandistáinak a pucájában.

Inkább nem is idézzük annak a cikknek a lényegét, amelyet pénteken először a Habony-féle Ripost hozott le, majd szokás szerint átvette azt a kormánypropaganda részévé vált Origo is. A két portál lejárató cikke Gulyás Mártont célozta a most már szokásos aljastílben. A botrányos fogva tartás és tárgyalás után 300 óra közmunkára ítélt aktivista videóüzenetben reagált a gusztustalan mocskolódásra.

„A két cikknek alapvetően az a kérdése, hogy Gulyás Márton, buzeráns vagy-e. Ezért arra biztatnám mind a Ripost, mind az Origo nagyra becsült kormánypropagandistáit, hogy a Szabadság téren hat órakor, amikor a tüntetés kezdődik, jöjjenek oda, és ha szembe állnak velem, így, szemtől szembe, és fölteszik ezt a kérdést, akkor meg fogják kapni rá a megfelelő választ.”

 

 

„A kormány kőkemény veszélyt jelent a társadalomra" - Megszólal Gulyás Márton

Interjúnkban beszél a fogva tartás körülményeiről, a tüntetésekről, és elmondja, hogy mit jelent számára az ítélet. Majdnem nyolcórás, szürreális jelenetekkel teli tárgyalás után találták bűnösnek s ítélték 300 óra közmunkára Gulyás Mártont, akit hétfő estétől őrizetben tartott az ügyészség (a tárgyalásról szóló beszámolónkat itt olvashatják).

szerző
narancs. hu
publikálva
2017. ápr. 15., 11:00
kommentek
10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10 szegedi789
  szegedi789
  2017. április 15., szombat 22:58
  rworse
  Akkor rosszul emlékeztem, köszönöm a választ.
 2. 9 rworse
  rworse
  2017. április 15., szombat 21:16
  szegedi789
  "Ha jól emlékszem, Vitray a pályakezdőket próbálta védeni"

  Nem, nem (bár lehet, hogy olyan is volt), általában a "hírtévévé" alakult m1 "médiamunkásait" védte. (De ha a pályakezdőket védte volna, az se jelent semmit, a pályakezdők is tudhatták, hogy nem a céhbe mennek, hanem eleve kontárkodni.)
 3. 8 szegedi789
  szegedi789
  2017. április 15., szombat 19:01
  cheyenne
  Igen, ez van. A kormányzat szerint, spindoktorok szerint "buzeránsok" taszító alsóbbrendű valakik. Ezek után nem tudom, hogy mivel lehet védeni ezt a "felvilágosult" bandát... Egyébként nem tudom miért, de az ugrik be, hogy Széky J. írta paraméteren a jobbikosok buzizásával kapcsolatban, ha jól emlékszem, hogy anno viszkis rabló esetén is, amikor megszökött, és kicsit ciki volt belügynek a helyzet, akkor valamiért zsaru magazinban arról írtak, hogy viszkis "buzi". Mert nem akarták, hogy olyan népszerű legyen emberek körében... Azóta nem nagyon változtak a módszerek... Vaj' miért is???

  Egész egyébként is arra hajaz, amikor Oroszországban ellenzéki politikusokat vette fel intim pillanatok közben... És lám, csak idő kérdése ezek szerint...

  rworse

  Ha jól emlékszem, Vitray a pályakezdőket próbálta védeni, bár engem se győzőtt meg...
 4. 7 rworse
  rworse
  2017. április 15., szombat 18:37
  "Kíszüjjí' fel a hangulatra,
  Ne hallgassá' a buzerantra!"
 5. 6 rworse
  rworse
  2017. április 15., szombat 18:31
  Amikor két éve az m1 "hírtévé" elindult, és annyira botrányosan tele volt hibákkal, hogy voltak, akik kicsit kárörvendtek is rajta a szomorúság mellett, akár a szakmán belül is, Vitrai többször felszólalt, hogy nem helyes a szakmának kárörvendenie, mégiscsak a céhen belüli kollégáikat gúnyolják ki. Akkor se értettem, hogy képzeli Vitrai, hogy itt egyazon céh tagjai az m1-esek és a függetlenebb média, de gondolom, az azóta tovább zajlott médiafoglalás és agitproposítás óta ma már ő se mondaná, hogy egy céh vagyunk. Meg is kérdezném tőle, ha találkoznék vele.
 6. 5 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. április 15., szombat 14:40
  Egyébként miafasz van, ha valaki meleg? C. Ronaldo-t buzizták a derék fajmagyar drukkerek, de ebből mi következik? Hogy akkor nem rúg gólt? Vagy a buzigól politikailag nem ér, ha mi kapjuk? Tehát aki meleg, az bármit csinál, nem ér annyit. Ez az üzenet. Amíg a magyar társadalom többségénél lehet riogatni ezzel, addig buzizni fognak. Pedig az igazi buzik (a képmutató, ketesztény fideszes jobbikos melegek) a jobboldalon vannak. Ahogy a nácik is tele voltak ilyen buzikkal, akik véres szájjal üldözték a melegeket.
 7. 4 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. április 15., szombat 14:31
  Akkor ideírom nyomtatott nagybetűkkel, amíg a szerk. ki nem moderálja: sem Gulyás Márton (ha), sem Alföldi Róbert, sem Kulka János nem buzeránsok. Legfeljebb meleg honfitársaink, akik nemi irányultságának semmi köze közéleti, művészi tetteikhez. ELLENBEN SÖTÉT SZAROS BUZERÁNS RATYIK AZOK A FIDESZES SZARHÁZIK, AKIK KUSSOLNAK, MINT ÉTTERMI FINGÁS KÖZBEN MÉSZÁROS LŐRINC, ÉS CSENDBEN TŰRIK, A LEGMAGASABB SZINTRŐL IRÁNYÍTOTT BUZIZÁST.

  BUZI SZÁJER! KÚSSZ ELŐ A SPANYOLFAL MÖGÜL, ÉS LEGALÁBB EGYSZER LEGYÉL EMBER!!!!
 8. 3 Gxuri49
  Gxuri49
  2017. április 15., szombat 12:41
  ui. (ami kimaradt az előző hozzászólásomból) nem vagyok "meleg", mindig is a nőket szerettem, sőt imádom őket (a családomban én vagyok az egyetlen férfi, körbe vagyok véve nőkkel, a férfiak sajnos az alkohol és más egészségügyi problémák miatt már régen meghaltak), de ha arról van szó, hogy Gulyás Mártont lebuzizzák, akkor felvállalom magam is, hogy buzi vagyok (mármint szavakban). Így legalább lehet engem is ezen a módon szidalmazni. Hadd szerezzek ezeknek a szemeteknek egy kis örömöt. :-)))
 9. 2 Gxuri49
  Gxuri49
  2017. április 15., szombat 12:36
  szegedi789!
  Csak azt nem tudom, hogy ezek az embernek nem nevezhető mocskok, hogy tudnak tükörbe nézni? Legalábbis én ha valakit szidalmazok, akkor az mögött valódi tények állnak és nem a lejáratás miatt csinálom. Néha mint liberális, még én próbálom védeni némely kormánypárti kommentelőt, hogy "biztos csak félrevezették, stb.", de miután látom, hogy tömény hazugsággal van tele az hozzászólása, akkor ki szoktam fakadni, de nem azért, hogy az én nézeteimet vallóknak kedvezzek, azt nem teszem meg senkinek.
  Amit te is említettél (Simicska) az igazi példája annak micsoda mocskos is az orbáni maffiabirodalom. Amíg az "ő szekerüket tolta", addig ő volt a jófiú, ő volt az akinek minden sikerült, miután (ha igaz?) már nem tudta elviselni az orbán haverja végtelen aljasságát, kiesett a pikszisből. Ha ez nem szúr szemet az orbán hátsóját takarítóknak, akkor már nem tudom minek is kell bekövetkezni?! Igaz, lassan az lesz az érzésem, hogy mi sem vagyunk sokkal különbek a törököknél. Itt persze még nem fejeztek le a derék orbán hívők senkit sem, de ki tudja, talán még az is bekövetkezik. Ami biztos, hogy verbális terror már folyik, talán a fizikai terror előtt sikerül megállítani őket. Persze amit Gulyás Mártonnal műveltek, az már fizikai és lelki terror, ami döbbenetes, hogy 27 évvel a rendszerváltás után ilyen bekövetkezhet. Ez már önmagában is tragédia.
 10. 1 szegedi789
  szegedi789
  2017. április 15., szombat 12:17
  Origón volt szerencsém belefutni tegnap este ebbe a "cikkbe", de első olvasás után nehéz volt eldönteni, ki a "buzeráns" , bukott , a hazug stb. stb. Gulyás, Kálmán O. vagy Simicska ? "Tömény" volt, na ... Szinte zúgott az ember feje a hazugságba csomagolt mószertól ...

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk