Nem várt helyről kapott támogatást a klímakamut leleplező Trump

  • narancs.hu
  • 2017. június 2.

Fekete Lyuk

A szén-dioxid is a TEREMTŐ teremtménye, nem lehet káros. A szén-dioxid légtrágya!

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke nincs teljesen egyedül azzal a sületlenséggel, amit a klímaváltozásról alkotott véleményének nevez.

Gyakorlatilag a fél világ elítélte órákon belül Trump tegnap esti bejelentését, miszerint az Egyesült Államok kilép a párizsi klímaegyezményből, de szellemi hátországában egyrészt ott vannak a keményvonalas amerikai republikánus szenátorok, másrészt meg a magyar Reális Zöldek Klubja.

A klub elnökének, Juhos Lászlónak sikerült Trumpra is rálicitálni (az is lehet, hogy Trump is ezt mondaná, ha úgy igazán elengedhetné magát, de ezt pozíciójánál fogva nyilván nem teheti). Pénteken kiadott Juhos egy közleményt, amiben klubja üdvözli, „hogy az USA kilépett a párizsi klímaegyezményből. Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a szén-dioxid nem káros anyag”.

És akkor itt át is adnánk a szót Juhos elnök úrnak és a „nemzeti civil szerveződésének”.

"Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező. A szén-dioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő szén-dioxid-tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal szén-dioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek. A globális felmelegedés egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A szén-dioxid korunk legnagyobb tudományos botránya! Klímaváltozás mindig is volt és lesz! Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis a klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők. Az éghajlat természetes okok miatt változik. A szén-dioxid nem káros anyag. Nem a szén-dioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a szén-dioxid-koncentráció emelkedését. A szén-dioxid légtrágya!

A magyar kormány ATOM-SZÉN-MEGÚJULÓ energiapolitikai forgatókönyve megelőzte Trump bejelentését, az Országgyűlés hozzájárulása a hazai szélkerékteljesítmény-növekmény befagyasztásához is. A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása járul hozzá az időjárási szélsőségek kialakulásához, és leginkább a villanyszámla növekedéséhez."

Figyelmébe ajánljuk