Marilyn Manson olyat csinált a színpadon, mint még soha: kórházba is kellett rögtön szállítani

  • narancs.hu
  • 2017. október 1.

Fekete Lyuk

Videó is van róla!

Az egykori ügyeletes Sátán még napjainkban is praktizál, bár már jó ideje nem kavarja fel a zenei életet. Manson nemrégiben nálunk is fellépett és épp bőrrel úszta meg a koncertjét, nem úgy, mint most. Egy amerikai fellépésén ugyanis ráesett egy hatalmas díszlet, miközben a Sweet dreams híres feldolgozását adta elő. Az esetről videó is készült.

#ACCIDENT @ #Manson concert footage here. Pistol set piece falls right on him. Crew rushed stage to lift it off him during #sweetdreams , he's unresponsive and they pull a sheet to cover stage and carry him off. Show cancelled. Craziest and saddest concert I've ever seen. #getwellsoon Manson, we love you. @nytimes @dailymail @newyorkpost @tmz_tv @huffpost @nbcnews @abcnews @abc7ny

63 Likes, 20 Comments - Jp Lopez (@jotah_peh_) on Instagram: "#ACCIDENT @ #Manson concert footage here. Pistol set piece falls right on him. Crew rushed stage to..."


Az énekes annyira megsérült, hogy kórházba kellett szállítani, részleteket azonban egyelőre nem árultak el az állapotáról.

Figyelmébe ajánljuk