Nagylelkű volt az ATV Demcsák Zsuzsával, nem perelte be milliókra

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 22., 15:44
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Folytatódik a történet.

A Bors arról ír, hogy az ATV-nél mindössze két hetet töltő, a Szanyi Tiborral készült egészen furcsa interjú után távozó Demcsát Zsuzsát akár be is perelhetné a televízió szándékos károkozásért. Demcsák közös megegyezéssel jött el a tévétől, azt írta, ő maga kérte a menesztését „kóros fáradtság” miatt, miután az ominózus adás után felfüggesztették, belső vizsgálat indult ellene. Érdekes, hogy az ATV elég nagy reklámkampányt hozott össze Demcsák miatt, a megújult Egyenes Beszédet hirdető plakátokkal még ma is tele van a főváros.

via GIPHY

A bulvárlap megszólaltatott egy tévés jogászt, aki szerint az lett volna a felelősségteljes döntés, ha Demcsák nem ül be a stúdióba. „(…) ha nagyon szigorúan vizsgáljuk az esetet, a kereskedelmi csatornának komoly presztízsveszteséget és/vagy anyagi kárt okozhatott az elmúlt pár nap. A jövőbeli riportalanyok gondolhatják úgy, hogy nem mennek be interjúra, hiszen ebben a tévében dekoncentrált műsorvezetők vannak, akikkel beszélgetve elvész a lényeg a mondandójukból. Vagy a Demcsákot helyettesítő műsorvezetőknek több fizetést kell adni a pluszmunkáért. Ha akarta volna a televízió jogi osztálya, simán indíthatott volna egy kártérítési pert a műsorvezető ellen szándékos károkozásért, ami milliókba került volna Zsuzsának. Nagylelkűek voltak vele” – magyarázta a Borsnak a szakember.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 22., 15:44
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2017. szeptember 22., péntek 20:24
  A Fidesz járt a legjobban, mert volt min a sajtónak csámcsognia. Demcsák egy hétig ért most annyit, mint anno Kosztolányi Dénes.
 2. 3
  tiszapolgári
  2017. szeptember 22., péntek 18:52
  Az ATV és Demcsák is jól járt, de a sajtó járt a legjobban, mert van min rágódnia.
 3. 2
  rworse
  2017. szeptember 22., péntek 17:36
  "...ha nagyon szigorúan vizsgáljuk az esetet, a kereskedelmi csatornának komoly presztízsveszteséget és/vagy anyagi kárt okozhatott az elmúlt pár nap. A jövőbeli riportalanyok gondolhatják úgy, hogy nem mennek be interjúra, hiszen ebben a tévében dekoncentrált műsorvezetők vannak,..."

  Ha nagyon szigorúan vizsgáljuk az esetet, az ATV-nek az okozhatott komoly presztízsveszteséget és/vagy anyagi kért, hogy leszerződtette ezt a nímandot. A jövőbeni riportalanyok már nem gondolhatják úgy, hogy "ebben a tévében dekoncentrált műsorvezetők vannak", mert most már nincs ott Demcsák. Eddig gondolhatták úgy, arra a két hétre. Most Rónai és Krug van, tehát most nem gondolhatják úgy. Ergo, Demcsák presztízsnyereséget hozott az ATV-nek azzal, hogy kiprovokálta az eltávolítását.
 4. 1
  galambocskám
  2017. szeptember 22., péntek 17:25
  "A Bors arról ír, hogy az ATV-nél mindössze két hetet töltő, a Szanyi Tiborral készült egészen furcsa interjú után távozó Demcsát Zsuzsát akár be is perelhetné a televízió szándékos károkozásért. "

  Szándékos károkozás....a demcsák tudott volna jobb is lenni, képes volt rá, direkt volt merengő és bágyadt. Hogy szándékosan kárt okozzon ez okból járatta le magát.

  Ha a hülyeség fájna, kedves Bors....!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt