Demcsákra kiakadt az ATV, mert felkészületlenül vezet műsort

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 16.

Fekete Lyuk

Lekerül a képernyőről.

Demcsák Zsuzsa csak pár hete került át a Tv2 reggeli műsorából az ATV Egyenes beszéd, illetve a reggeli Start című műsoraiba, de a jelek szerint nem sokáig maradhat ezekben a székekben, ugyanis belső vizsgálatot indít ellene a csatorna – értesült a Blikk. A műsorvezető nem vitte túlzásba a felkészülést, többször előfordult, hogy nem olvasta át az adásmenetet és egyáltalán nem volt képben azzal kapcsolatban, hogy mit kellene kérdeznie.

A tévés az eredeti tervek szerint a jövő héttől minden este bekerült volna az Egyenes beszéd adásába, ez azonban valószínűleg nem így lesz, mert a vizsgálat ideje alatt nem lehet képernyőn. A csatornánál a tegnap reggeli Szanyi Tiborral készített interjú volt az utolsó csepp a pohárban; Demcsák teljesen zavarodottnak tűnt, és elsőre alig tudott elmondani egy mondatot.

Juncker kemény üzenetet küldött Orbán Viktornak

Az ATV Start vendége Szanyi Tibor EP-képviselő, MSZP. IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv.hu

Figyelmébe ajánljuk