Németh Szilárd megvilágosodott: valójában francia érdekeket szolgál a Momentum

  • narancs.hu
  • 2017. október 28.

Fekete Lyuk

A rezsibiztos átlát a szitán.

A Fidesz alelnöke nem ismer tréfát, ha a nem létező Soros-tervet végrehajtó, láthatatlan idegen ügynökökről van szó, de szombatra Németh Szilárd rájött egy újabb rejtélyre. Facebook-oldalára kiposztolta az egyik Index-cikk linkjét, amelyben a Momentum és a francia elnök, Emmanuel Macron pártja közötti kapcsolatról van szó.

Miután az írás minden betűjén átrágta magát Németh Szilárd, megvilágosodott, és összerakta a képet, mégpedig: a Momentum Mozgalom a franciák érdekeit szolgálja Magyarországon, mert a párt aktivistái korábban jól megfúrták a 2024-es budapesti olimpiai tervet azért, hogy Párizsban lehessen a világesemény.

Íme, a tűpontos okfejtés:

„A francia elnöknek nagy tervei vannak a Momentummal – adta tegnap hírül a Simicska-lap, az index.hu. Például a franciák egyik nagy terve a 2024-es olimpia megrendezéséről úgy jött be, hogy a magyarokét előtte legyilkolta a Momentum. Most már csak arra kellene világos és elfogadható választ adniuk, hogy miért a franciák érdekeit szolgálta, szolgálja a Momentum Magyarországon! Mit akarhat még tőlük Macron elnök?”

Az persze nem zavarta Németh Szilárdot, hogy Macron akkor még csak elnökjelölt volt – ráadásul nem is a legesélyesebbnek számító –, amikor idén februárban a kormány visszalépett az olimpiai pályázattól, de ilyen apróságoknál nem érdemes leragadni egy ekkora felfedezés során.

A rezsibiztos úgy hazudik, mint a vízfolyás: szerinte a Fidesz soha nem kapott pénzt Sorostól

Olyat mondott, hogy abba egész Csepel beleremegett. Egy péntek esti lakossági fórum előtt kérdezte Németh Szilárdot az Index munkatársa, és a Fidesz alelnöke olyat mondott, hogy abba egész Csepel beleremegett. Azt állította ugyanis, hogy korábban a Fidesz nem kapott anyagi támogatást Soros Györgytől, ő nem tud erről.

Figyelmébe ajánljuk