Pengén működik a Fidesz-propaganda, szolgaian másolják a Fidesz.hu-t

  • narancs.hu
  • 2017. július 22.

Fekete Lyuk

Szerintük ilyen a jó sajtó.

Úgy látszik, a tusványosi Orbán-beszéd helyes értelmezése, a hangsúlyok és a fő üzenet megtalálása nem gyerekjáték, úgyhogy minden sajtóterméknek álcázott pártszócsőnek érdemes szóra szóra lemásolni a Fidesz.hu – vagy a pártiroda vagy a Rogán-team vagy a jóégtudja ki – útmutatását.

false

 

Fotó: Narancs

Nézzük, melyik jeles sajtótermék mit tartott fontosnak kiemelni az Orbán-beszédből, ideértve most a közmédiát is (a Hirado.hu a legutolsó képen).

false

 

Fotó: Narancs

false

 

Fotó: Narancs

false

 

Fotó: Narancs

 

false

 

Fotó: Narancs

Még szerencse, hogy Kósa Lajos tegnap tisztázta: egyetlen magyar sajtóterméket sem szerkesztenek pártirodából. Különben még valami ilyesmire gondoltunk volna, amilyen rosszindulatúak vagyunk.

(Az MTI a szombat délelőtti és délutáni órákban több röviebb hírt is kiadott Orbán beszédéről, szabad felhasználásra. De csak az egyiknek volt ugyanez a címe. A fenti orgánumok az MTI-ből is dolgozhattak, az mégis érdekes, hogy pont ezt választották vezető címnek. Csak később, e cikk írása közben, 14:00 óra után pár perccel adták ki az Orbán-beszéd nagy MTI-s összefoglalóját, véletlenül persze pontosan ugyanezzel a címmel.)

Figyelmébe ajánljuk