Semmelweis Ignác országa: Kórházaknak lehet kézfertőtlenítőt felajánlani

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 15., 18:26
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Rohamtempóban fejlődünk, holnap már a szikét is te viszed a műtétedhez!

Elsőre meglepő, de amúgy a magyar egészségügyet tökéletesen jellemző kezdeményezést indított a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (ReSzaSz) – írta meg elsőként az Index. Szavazással lehet ugyanis eldönteni, melyik kórház kapjon 100 liternyi alkoholos kézfertőtlenítőt, ami, ismerve a magyar kórházak állapotát, óriási segítséget fog jelenteni az intézményeknek, ahol sok esetben a betegeknek vagy a hozzátartozóiknak arra sincs lehetőségük, hogy rendesen megmossák a kezüket. És mindez Semmelweis Ignác országában történik.

100 liternyi alkoholos kézfertőtlenítő – szavazzon, melyik budapesti kórház kapja meg!

„Bármilyen fájdalmas, bármilyen nyomasztó is a beismerés, nem a letagadásban rejlik ellenszere.” Semmelweis Ignác 100 liternyi alkoholos kézfertőtlenítő – szavazzon, melyik budapesti kórház kapja meg azt az idei Semmelweis-napon! A nyertes kórháznak a sajtó jelenlétében fogjuk átadni a 100 l-nyi kézfertőtlenítőt. Ezzel az akcióval a kézhigiénia, az alkoholos kézfertőtlenítők fontosságára hívjuk fel a figyelmet.

Leadkép: Facebook/Kórházi koszt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 15., 18:26
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  pankrátor
  2017. június 16., péntek 16:08
  A Duna Medical Center magánkórház műtéti listáján olvasható olyan több millió forintos műtét, ahol a varrógépet (!) a páciensnek kell kifizetni !
 2. 1
  tiszapolgári
  2017. június 15., csütörtök 20:17
  Öt kórház közül lehet választani, véletlenül budapesti csúcskórházak, közülük a Honvéd és a Baleseti helikopterrel is megközelíthető, így akár a délutáni dugóban is biztosan odaér a nyeremény.

  Komolyra fordítva, nem inkább a három legnyomorultabb kórház között kellett volna igazságosan szétosztani azt a kurva fertőtlenítőt?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk