Szili Katalin szerint akkor lesz valódi, nemzetben gondolkodó és keresztény elveket valló baloldali párt, ha Orbán Viktor szervezi meg

  • narancs.hu
  • 2018. április 27.

Fekete Lyuk

A volt MSZP-s politikus ma is erőset nyilatkozott.

"Létre kell jönni egy olyan politikusi garnitúrának az ellenzéki oldalon, amely hitelessé tud válni a vidék Magyarországán és meg tudja szólítani az ott élőket" – mondta Szili Katalin a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

A volt MSZP-s politikust nem lepte meg az újabb Fidesz-győzelem, azt viszont tévedésnek tartja, hogy a Fidesz azért nyerte meg magának a vidéket, mert kizárólag a migrációról beszélt. "Úgy gondolom, hogy az emberek nem kizárólag a bevándorlásra vagy a globális beavatkozási politikára mondtak nemet. Az ellenzéki káosztól is féltek." Majd hozzáteszi, hogy nemrég Londonban járt és beszélgetett ott élő magyarokkal, akik elmondták neki, hogy "egyedül vagy a családjukkal visszaköltöznek Magyarországra, mivel Londonban sincs kolbászból a kerítés, és látva a magyar gazdasági fejlődést, úgy gondolják, hogy itthon lesz meg a létbiztonságuk."

Sok ehhez hasonló csodás mondatot találhatunk még, akinek van hozzá bátorsága, olvassa el. Kedvcsinálónak álljon itt még egy részlet, az igazi gyöngyszem:

"Szükség lenne egy olyan valódi baloldali pártra, amely nemzetben gondolkodik és keresztényi elveket vall, de a harmadik kétharmad után némi malíciával lassan azt kell hinnem, hogy itt csak akkor lesz ilyen politikai erő, ha azt Orbán Viktor megszervezi."

Figyelmébe ajánljuk