Mészáros Lőrincék a budai Naphegyen nyithatnak luxuséttermet

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 8.

Gazdaság

A NER-körökben is kedvelt Oxygen Wellness Naphegy már adott otthont étteremnek, de az becsődölt.

Mindössze egy évvel a nyitás után már be is zárt a budai Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén Gianni Annoni étterme, a Naphegy utca 67. szám alatt. Úgy tűnik azonban, hogy sikerült megtalálni az utódját - írja a 444.hu.

A lap a nyilvános cégadatbázisban kutatta fel, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti üzletembernek egy másik cégen keresztül Sunhill Bistro Kft. néven új cége lett, amelynek székhelye szintén a Naphegy utca 67., főtevékenysége pedig az éttermi vendéglátás.

A másik cég a Fájdalom-ambulancia Kft., amelyek fő szakterülete a mozgásszervi sérülések kezelése, az éttermekhez tehát sok köze eddig nem volt. Eddig. Az egészségügyi cégben Mészáros Lőrinc tulajdonostársa Magyar Mátyás, a Diósgyőr FC Kft. többségi tulajdonosa, aki tehát így közvetlenül a Sunhill birtokosa is lett.

Az olasz vendéglátós, Gianni Annoni Naphegy Étterem Kft. nevű cége 2020 novemberétől próbálkozott megélni az Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén, de 2021-ben csak 77,8 millió forint bevételük volt, ami 44,6 millió forint veszteséget okozott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk