A Kubatov-kopaszok elől menekülve Orbánnak csak egy ócska kamu jutott eszébe

  • narancs.hu
  • 2016. február 24.

Hírnarancs

Lehet persze, hogy Habony Árpádtól jön a mentőötlet: kutyaharapást szőrivel, népszavazási balhéra népszavazást! Erdősi Lászlóné férje is egy imádnivaló ember. Botrány Ferencvárosban. Szerdai híreink.

Józanodunk, józanodnánk, de nem megy az olyan könnyen! A keddi kopaszperformance akkora maflást adott minden jóérzésű embernek, hogy azóta csak tántorog. De még Orbán Viktor is tántorog! Képzeljük csak el! Tántorog, hiszen ma már ő is népszavazást akar.

Ami nem fog menni, de igazából ez most mindegy is. Mégse rohanjunk ennyire előre!

Jó, a férje se semmi!

Erdősi Lászlóné nevét tegnap az egész ország megtanulta. Tudják, ő az a néni, aki odament a kopasz kidobókkal, és aztán még ő volt megsértődve, amikor megkérdezték, hogy mégis mi szél hozta? (Őt meg a barátait.) Nagy formát fut az Erdősi család, ma megismerhettük Erdősi László, sokáig fideszes polgármestert, aki annyiban különbözik feleségétől, hogy ő már fenyegetően is fel tud lépni a média ellen – bizonyítja ezt a hvg.hu remek videója.

Erdősi, akárcsak a felesége, nem valami beszédes alkat. Ami persze csak azt a feltételezést erősíti, hogy strómanokról, azaz csak afféle végrehajtókról van szó.

Kubatov folyton képbe kerül!

De ez így van a kopasz fiúkkal is – róluk a Magyar Nemzet derítette ki, hogy némelyikük börtönben is dekkolt korábban –, akik egyrészt elvezetnek Kubatov Gáborhoz; a másik, aki elvezet hozzá, az az elveszett méltóságát tegnap óta kereső Erdősiné segítője, egy pirszinges fiatalember, akit az Index információi szerint V. Attilának hívnak, és osztálytársa volt Kubatov Gábor titkárának. A Fradi körül tüsténkedő Sz. Ferenc-klónok akciójáról egyelőre csak a Washington Post számolt be.

Orbán ócska trükkje

A legjobb még csak most jön! Mert mit kell ilyenkor csinálni? Ha ég a ház, ha ránk égnek a kopaszok? Az erőszak? A Kubatov-arcok? Ilyenkor kell a habonyizmust kimaxolni, és előállni egy új NÉPSZAVAZÁSSAL!

Ezt tette Orbán Viktor is. Ma bejelentette ugyanis, hogy kvótaügyi népszavazás lesz. Ezt a kérdést terjeszti a választási iroda elé a magyar kormány: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” (Még mielőtt mélyebben is elgondolkodna a kérdés értelmén, megjegyeznénk, ez valószínűleg hamvába holt ötlet, nem fog átmenni. Erről részletes cikket olvashat itt és itt is.)

Hát ez nem sikerült

Nagyon akarta a Fidesz, mégsem sikerült az antiszemita Donáth György szobrát felavatniuk. Ti. a ferencvárosi helyszínre odament egy csomó tüntető, és a Gulyás Gergely – Boross Péter tandemnek visszavonulót kellett fújnia. Hát ez ciki. Tudósításunk az eseményről itt olvasható.

Tévében a Saul fia

Egy kis kultúra: az RTL Klub adja le itthon tévében a Saul fiát. Reklám nélkül fogják vetíteni. Ajánljuk Gulyás Gergely figyelmébe.

Figyelmébe ajánljuk