Fideszes önkormányzati cég fizetett végül Zuschlag János rágalmai miatt

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 16., 16:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Másfél millió forint sérelemdíjat pengettek ki baloldali politikusoknak tavaly. Feltérképeztük a Zuschlag-cégeket, és megnéztük, jelenleg hol lakik a volt politikus. Ízelítő.

Többek között egy 2014-ben kezdődött, ám csak tavaly nyáron lezárult kiskunhalasi esettel foglalkozunk e heti címlapsztorinkban. Ennek lényege, hogy a helyi kiskunhalasi hetilap még a 2014-es őszi választás előtt hozott le egy olyan Zuschlag-interjút, ami miatt a lap korábbi főszerkesztője, akkori főszerkesztő-helyettese azonnal beadta a felmondását.

Cikkünkben részletesen idézünk a néhol egészen elképesztő stílusban elkészített anyagból, amelynek lényege a mából visszanézve leginkább az lehetett, hogy Zuschlag János mindenféle rágalmakkal elássa azokat az ellenzéki képviselőket – köztük korábbi párttársait –, akik a Fidesz legnagyobb vetélytársai voltak a választáson. Az érintetteket az újságíró (a lap akkori főszerkesztője) egyébként nem kérdezte meg az állításokkal kapcsolatban. Végül a lapot kiadó fideszes önkormányzati cég 2015-ben – hogy ne legyen per – másfél milliós sérelemdíjat fizetett ki a megvádolt politikusoknak.

A részletesen ismertetett esett mellett a cikkben még ejtünk néhány szót arról is, milyen cégekben tűnhet fel manapság Zuschlag János, és hogy valószínűleg egy újpesti panellakásban él, nem messze attól a konditeremtől, ahol nagy gyakorisággal feltűnik.

A teljes cikket a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban olvashatja.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 16., 16:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Interjú Szanyi Tiborral
„Ha felszámolnánk az MSZP-t”
Népesedési intézet az Uránia helyén
Bezárt a csillagvizsgáló
Interjú
Gálvölgyi János 70 éves
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...