Izrael cserbenhagyta a Mazsihiszt a Mazsihisz szerint

szerző
MTI
publikálva
2017. júl. 17., 19:49
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A magyar kormány Soros Györgyöt kipellengérező plakáthadjáratának elítélésében. 

Néhány órával azelőtt, hogy megérkezett Magyarországra Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, Heisler András, a Mazsihisz elnöke az AP amerikai hírügynökségnek panaszkodott Izrael álláspontjának megváltozásáról. Mint mondta, meglepődött és mélységesen csalódott a plakátok bírálatának hangnemváltozása, a bírálat élének tompítása miatt. Izrael magyarországi nagykövete először elítélte a kampány antiszemita felhangjait, ám később Izrael külügyminisztere úgy nyilatkozott, hogy bár helyteleníti az antiszemitizmust, nem akarja jogtalannak minősíteni a plakátokat. 
Heisler András mindezek után hétfőn arra kérte az izraeli kormányt, hogy fejtse ki álláspontját a Soros György ellen irányuló plakátkampányról.

szerző
MTI
publikálva
2017. júl. 17., 19:49
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5 rworse
  rworse
  2017. július 18., kedd 15:20
  Úgy értem, lesznek még utolsókból elsők, és fordítva. Lásd, Orbán is volt már egy-kétszer utolsó.
 2. 4 rworse
  rworse
  2017. július 18., kedd 15:19
  yoyo

  Az idők változnak. A NER-nek is vége lesz egyszer, és akkor megfordul a széljárás lejáratódásügyileg.
 3. 3 Kovacs
  Kovacs
  2017. július 18., kedd 13:16
  1: Nem egészen értem a megjegyzésedet, mert ebben az esetben Netanjahu járatta le magát. Egyenes ágon, mélyrepülésben. (Az a Netanjahu, aki egész Európát (úgy kompletten) erősödő antiszemitizmussal vádolta.)
 4. 2 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. július 18., kedd 07:30
  @yoyo

  Világos, hallgassanak a zsidók, mint szar a fűben, elvégre az egység a fontos az anyaország és a diaszpórák között. Nem számít, mekkora ordas elvtelen gazember vezeti Izraelt. A lényeg az egység! Éljen Horthy, vesszen, Soros! A zsidrákok siránkozzanak csak a holocauston, ez a nemzeti siralom része, színházi ripacskodás, közben Horthyt megtapsolják a kiírtottak utódai a zsidó nemzeti érdekre hivatkozva.
  Nem Orbán járatja le a zsidrákokat, hanem saját maguk. Élen Netanjahuval, mögötte a tökönrúgott Mazsihisszel. Viszont a Maccabi játékokon majd együtt ünnepelhetnek.

  Ez a mundér mindenáron való védelme, a kritikátlan összezárás, hogy erőt mutass, ez a leggusztustalanabb a Fidesz rezsimben. S ezt kéred a zsidóktól is? Fasza!
 5. 1 yoyo
  yoyo
  2017. július 17., hétfő 20:40
  Elképesztő, hogy milyen nehezen megy még mindig megérteni, hogy vannak helyzetek, amikor jobb volna hallgatni. Hosszú évek óta egyetlen "vita" nem tudott megnyugtató módon rendeződni, viszont a vitákat kiprovokáló Orbánnak sikerül elérnie, hogy minden miatta konfrontálódó lejáratja magát.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Díszlet vagy őrhely
Parlamenti bojkott?
Mártonffy Marcell teológus
A pokolról és az örök kárhozatról
Könyvmelléklet
Salman Rushdie-interjú, Sikerlista
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs