Ettől az animációs filmtől újra megjön mindenki kedve a családi mozizáshoz

  • Gera Márton
  • 2017. november 24.

Mikrofilm

A Coco nemcsak szép és vicces, hanem még óriási szíve is van. Itt a heti Mikrofilm!

Örömmel jelentjük, hogy a Pixar végre visszatért régi önmagához, s az Agymanók után megint itt egy mozi, amely a stúdió legszebb pillanatait idézi, amikor még eredeti ötletekkel szóltak egyszerre felnőtthöz és gyerekhez. A Cocóban megvan az eredeti gondolat (a mexikói Miguel gitározni szeretne, de a családja nem engedi, aztán hopp, egyszer csak átjut a holtak földjére, ahol mindenféle kalandok várják), s a szórakoztatás (énekelnek és gitároznak) mellett valamit tényleg mondani is akar a halottainkról, a szeretetről és egy nép ünnepéről. És ez nagyon aranyosan, színesen, tengernyi érzelemmel van a vászonra pakolva.

Coco (6) – hivatalos szinkronizált előzetes

A kis Miguel különös helyre kerül a Disney és a Pixar vadonatúj filmjében. A Coco november 23-tól a mozikban!

Kinek érdemes beülni rá? Aki a Toy Storyk és az Agymanók után már ki volt éhezve egy jó animációs filmre, és aki szerint a mesék ugyanúgy szólhatnak a felnőtthöz, mint a gyerekhez.

Miguel – Remember Me (Dúo) (From “Coco”/Official Lyric Video) ft. Natalia Lafourcade

Disney*Pixar’s Coco now playing in 3D! Get tickets here: http://bit.ly/CocoTix Coco (Original Motion Picture Soundtrack) available here: Download: http://disneymusic.co/CocoWD Spotify: http://disneymusic.co/Coco/Spotify iTunes: http://disneymusic.co/CocoIT Apple Music: http://disneymusic.co/Coco/AppleMusic Amazon (physical): http://disneymusic.co/CocoAMZ Amazon (digital): http://disneymusic.co/CocoAZD Disney Music Emporium: http://disneymusic.co/DMECoco Follow Disney Music: Facebook: http://facebook.com/disneymusic Instagram: http://instagram.com/disneymusic Twitter: http://twitter.com/disneymusic YouTube: http://youtube.com/disneymusic Follow Disney*Pixar’s Coco: Facebook: http://www.facebook.com/pixarcoco Instagram: http://www.instagram.com/pixarcoco Twitter: http://twitter.com/pixarcoco Music video by Miguel performing Remember Me (Dúo).

Már-már meglepően hangzik, hogy a mostanság leginkább folytatásokkal jelentkező Pixar végre előállt egy új ötlettel. Bár a téma, a mexikói hiedelemvilág, a helyi halottak napjának, a Día de Muertosnak a feldolgozása nem új (gondoljunk csak Az élet könyvére), az animációs stúdiónak mégis ez az első olyan filmje, amely egy nép kultúrája köré szerveződik. Hogy ez anyagilag biztosan be fog jönni, azt már most lehet látni, mivel Mexikóban néhány hét alatt a legtöbb bevételt termelő film lett, és nem volt még olyan animációs mozi, amit ennyien néztek volna meg ott.

Coco. Amerikai családi animációs film, 109 perc, 2017. Forgalmazza a Fórum Hungary.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely minden csütörtökön és hétvégén új tartalommal jelentkezik.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?