Ránézünk Tom Hardyra, és magát a szörnyet látjuk

  • Gera Márton
  • 2018. július 31.

Mikrofilm

Venomként jön rémisztgetni az átalakulásairól híres színész.

Egészen furcsa manapság, hogy egy olyan képregényfilmről lehet beszámolni, melynek se a Marvelhez, se a DC-hez nincs semmi köze. Az ősszel érkező Venom ugyanis nem része a két nagy filmgyártó/képregényóriás mozis vetékedésének, a film a Sony projektje, és valószínűleg az egyik legambiciózusabb mind közül. Venom a Pókember-univerzum fontos karaktere, ő Peter Parker ádáz ellenfele, aki újságíróból lesz gonosztevővé. A helyzet persze egészen pikáns, mert valószínűleg ez az a Pókember világában játszódó film, melyben egyetlen jelenet erejéig sem fogjuk látni Pókembert, lévén ő a Marvel Moziverzum része.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Venom részben eredetfilm lesz, Ruben Fleischer rendező (aki az igen élvezetes Zombieland és a felejthető Gengszterosztag direktoraként lehet ismerős) szeretné elmesélni, hogyan lett Eddie Brockból fehér szemű, a gyerekek ijesztgetésére tökéletesen alkalmas gonosz, akit egyszer már láthattunk a vásznon: Venom ugyanis szerepelt a több mint egy évtizede bemutatott, bűnrossz Pókember 3-ban. Az új film a most megérkezett előzetes alapán a 2007-es próbálkozáson biztosan túltesz: ebben az átváltozásairól híres Tom Hardy üvölt hangosan, motorozik, harcol, és még olyan csupa olyan dolgot csinál, amit a képregényfilmekben szokás.

VENOM - Official Trailer 2 (HD)

The world has enough superheroes. Watch the new #Venom trailer now. 10.5.18. One of Marvel's most enigmatic, complex and badass characters comes to the big screen, starring Academy Award® nominated actor Tom Hardy as the lethal protector Venom.

Venom október 4-én érkezik ijesztgetni a magyar mozikba.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?