Igazi Bear Grylls: így nyaral Vlagyimir Putyin

Ő aztán tudja élvezni a nyarat.

szerző
- gm -
publikálva
2017. aug. 05., 16:21
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Bár Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan idén sem árulta el, hol nyaral a miniszterelnök, vannak olyan vezetők, akik szívesen eldicsekszenek vele, milyen remekül is telt a szabadságuk. Ilyen például Vlagyimir Putyin, aki Oroszország keleti részében tölti a szabadságát, és egy szibériai tónál, a Tuva Köztársaság területén horgászni is maradt ideje, ahogy arról a The Guardian is beszámolt. Az erősen propagandisztikus felvételeken van egyébként minden, de leginkább meztelen felsőtest. Nehéz a fotók alapján eldönteni, hogy kit is látunk: az autokrata Bear Gryllst, vagy a szegény ember James Bondját. A képeken egyébként fölbukkan Szergej Sojgu védelmi miniszter is, akivel Putyin túrázik. És gombásznak is! És Putyin fölvilágosítja a minisztert a gombákról!

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

 

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

szerző
- gm -
publikálva
2017. aug. 05., 16:21
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kommentek

Rendezés:
 1. 28
  rworse
  2017. augusztus 08., kedd 20:10
  27

  A cigányellenes Jobbik-javaslatos cikknél még hozzátettem egyet.
 2. 27
  rworse
  2017. augusztus 08., kedd 19:32
  Kovacs, 26

  Eleinte még zavartattad és exkuzáltad magad amiatt, hogy viszonylag sokszor nem azt olvastad ki a "fórum"társak szövegeiből, ami bennük volt. Mostanában mintha ezt már szándékosan is csinálnád. Most is. Egyre többször érzem reménytelennek veled kommunikálni próbálni. Most is.
 3. 26
  Kovacs
  2017. augusztus 08., kedd 17:55
  Vajon milyen morális elvárás várható a származásból? A fajgyűlölők származásukból kifolyólag azok? Jól vagy még? Amiket itt írtál azt egyszerűen "provokációnak" veszem, mert ha valóban így gondolod, semmi dolgom veled.
 4. 25
  rworse
  2017. augusztus 08., kedd 07:31
  A cukisodó, néppártosodó Jobbik miért nem hívja vissza Szegedi Csanádot? Egyáltalán, miért került sor a kilép(tet)ésére?
  Nem számít a fajgyűlölők származása?!
 5. 24
  rworse
  2017. augusztus 08., kedd 07:24
  21, 22, 23

  Lásd többek között tipikusan Szegedi Csanád példája. Éveken úgy fasisztáskodott, úgy zsidózott, mintha ő nem lenne zsidó, pedig már évekkel a nyilvánosságra kerülésnél korábban megtudta magáról, és titkoltatta azzal az egy-két jobbikos vezetővel, akik szintén megtudták róla. Szegedi "rendes jobbikoshoz" méltóan beszélt fasiszta zsidógyűlölő szövegeket továbbra is, titkolván a megtudott származását. Hopp, nyilvánosságra került, hogy (félig) zsidó, hopp, máris mindenben megváltozott a leányzó fekvése. Hopp, máris kivetette magából a közege, hopp, a közvélemény előtt duplán bicskanyitogatóvá vált az addigi szereplése. Hopp, egyik pillanatról a másikra megtért, hopp, pillanat alatt zsidóvá változott, és korábbi önmaga ellen beszél, aki éveken át úgy üldözte habzó szájjal a zsidókat, hogy közben megtudta magáról, hogy zsidó, és nem vált zsidóvá, hanem titkolta, hogy zsidó. Nem számít ilyen kérdésben a származás?
  "...felfoghatatlan a magyar szutyokban"?!
  "kirekesztő morál"?!

  Nem számítana, ha a homoszexuálisokat egyre vadabbul üldöző Putyinról nyilvánosságra kerülne, hogy homoszexuális? Nem duplán bicskanyitogató?
  Nem számítana, ha a cigányokat egyre vadabbul üldöző (lásd, "éppen elég gond nekünk a cigányokkal együtt élni, nem kellenek további migráncsok") Orbánról nyilvánosságra kerülne, hogy cigány? Nem duplán bicskanyitogató?
  Nem számít?
  Hát a Szegedi Csanád?
  Cigányozhatna ilyen rasszista kötetlenséggel Orbán és köre (lásd pl. Balog "Tehertétel" Zoltán), ha nyilvánosságra kerülne, hogy Orbán cigány?
  Buzizhatna ilyen rasszista kötetlenséggel Putyin, ha nyilvánosságra kerülne, hogy homoszexuális?
  Nem számít?!

 6. 23
  rworse
  2017. augusztus 07., hétfő 23:35
  Kovacs, 22

  Semmi köze a morálhoz?!?!?! Nem alapvetően a morálhoz van köze?! De, alapvetően a morálhoz van köze. a Nyugat szerint is.
 7. 22
  Kovacs
  2017. augusztus 07., hétfő 21:08
  21: Ne haragudj rworse, ezzel én nem tudok mit kezdeni. Valószínűleg itt van a választóvonal valóban nyugat és kelet között. Morálisan akarsz közelíteni a dologhoz, miközben sejted (remélem!), hogy ennek a morálnak semmi köze. Lassan kezdem érteni, hogy a "demokráciátokat", amit ajándékba kaptatok, miért romboltátok kezdettől fogva. Túl sok volt a (kirekesztő) MORÁL, kevés a józan ész.
 8. 21
  rworse
  2017. augusztus 07., hétfő 18:10
  Kovacs, 20
  "...ilyeneket Kovacs még tizedikre se fog megérteni."
  "Sálinger bejegyzését nem lehet félreérteni se elsőre, se másodikra..."

  Neked tizedszerre is sikerül félreérteni.


  "(a származás se kötelez semmire, nemcsak a bőr színe vagy a szexuális irányultság... de ez felfoghatatlan abban a nagy magyar szutyokban)"

  De képzeld, "kötelez" a származás is egy s másra.
  Minden uszítás borzalmas. De ha a cigány úgy cigányozik, mintha ő nem lenne cigány, ha a zsidó úgy zsidózik, mintha ő nem lenne zsidó, ha a homoszexuális úgy buzizik, mintha ő nem lenne homoszexuális..., még bicskanyitogatóbb. Megemlítendő. Ezt tette sálinger. Duplán nyílt ki a bicskája amiatt, hogy a homoszexuális Putyin úgy buzizik, úgy üldözi a homoszexuálisokat, mintha ő nem lenne homoszexuális. Duplán nyílik a bicska. Lásd még például a homoszexuálisokat Putyinnál is aktívabban gyilkoló náci homoszexuálisok, köztük akár olyan manifeszt "homokosok", mint Röhm és körei, vagy olyan titkos "homokosok", mint esetleg Hitler és körei. Duplán nyílik a bicska. Megemlítendő.
  Senki ne cigányozzon, de a TITKOS cigány főleg ne. Senki ne zsidózzon, de a TITKOS zsidó főleg ne. Senki ne buzizzon, de a TITKOS homoszexuális főleg ne. Számít a származás. Diktátorokról beszélünk, akik a saját TITKOS fajtájukat üldözik, miközben titkolják, hogy ők is abba a "csoportba" tartoznak. Vert viszen veretlent. Megemlítendő, nagyon is. Igen, a cigányságát titkoló Orbán duplán ne cigányozzon. Igen, a homoszexualitását titokban kiélő Putyin duplán ne üldözze a homoszexuálisokat. Duplán. Megemlítendő. Helyesen tette sálinger, hogy megemlítette. Helytelen módon emlegette.

  "Pannon hiéna szopja a rusz medvét,
  Cserrencsurranjon, pávatánc a kellék.

  Nyugat és Kelet, kapkodunk **** után
  Ide-oda, hisz verve jó a csalán."

 9. 20
  Kovacs
  2017. augusztus 07., hétfő 15:42
  19: (én elsőre is értettem, Kovacs esetleg csak másodikra), nem rworse, ilyeneket Kovacs még tizedikre se fog megérteni. Erről a "sálingeri" fordulatról nem is beszélve: "úgy mint Orbán, aki oláh-cigány bevándorló létére szabályosan lubickol a migránsgyűlölet keltésében."
  Sálinger bejegyzését nem lehet félreérteni se elsőre, se másodikra...
  (a származás se kötelez semmire, nemcsak a bőr színe vagy a szexuális irányultság... de ez felfoghatatlan abban a nagy magyar szutyokban)
 10. 19
  rworse
  2017. augusztus 07., hétfő 13:25
  Hóvarjú, 17
  Én is ezt (is) akartam volna kérdezni ha a két szereplő között nem alakult volna ki egy személyeskedő vita, a lényegtől eltérve. De akkor most már én is reagálok.


  sálinger
  1. Igen, a szóhasználat árulkodó. Kovaccsal valóban vannak bajok szövegértelmezés terén, de aki homokosozik és a "homokosok" testképmegjelenítési szokásaira tesz általánosító kijelentéseket, egyáltalán nem jelezve, hogy ezt csak a "homokosokat" üldöző "homokos" diktátorokra érti, az ne lepődjön meg, és legfőképpen ne háborodjon fel, ha homofóbnak bélyegzik okkal vagy ok nélkül.

  2. Igen, amire Hóvarjú is rákérdezett, milyen tényanyagon alapuló szociálpszichológiai felmérésekből jön ez az általánosítás, hogy "homokosok" ("homokosokat" üldöző "homokos" államférfiak) szokták állandóan a testüket mutogatni? Miféle empíria utal erre? Ugye nem Pride felvonulásokból és úgynevezett szórakoztató filmek közhelyesen erőltetett melegbár-ábrázolásaiból alkotott fonák előítélet?!

  Szóval persze, értjük, hogy mit akartál mondani, (én elsőre is értettem, Kovacs esetleg csak másodikra), de aki homokosozik, aki "homokosok" testképmegjelenítési szokásairól terjeszt ellenőrizetlen kijelentéseket, ne csodálkozzék, ha lehomofóbiásozzák. Inkább - javaslom - kérjen elnézést az un-PC szóhasználatért, un-PC előítéletes általánosításért. A homokos szó például semmivel se komilfóbb mint a buzi, utóbbit valószínűleg nem akartad volna alkalmazni a témában - persze Putyint jólesik lebuzizni, de akkor vastagon jelezni kell, hogy csak Putyin (és Orbán és diktátortársai) a buzi, a többi homoszexuális pedig homoszexuális vagy meleg vagy... És csak a Putyin (és bizonyos diktátortársai) buziságára igaz, hogy "állandóan a testüket mutogatják", a mezei homoszexuálisokra nem igaz.
  Múltkor itt a többiekkel közös nevezőre jutottunk, hogy Orbán feltehetőleg nem fasiszta, de a tettei-szavai igen.
  Feltehetőleg nem vagy te homofób, de a tetteid-szavaid most olyanok voltak.

Komment írásához vagy regisztrálj