Igazi Bear Grylls: így nyaral Vlagyimir Putyin

Ő aztán tudja élvezni a nyarat.

szerző
- gm -
publikálva
2017. aug. 05., 16:21
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Bár Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan idén sem árulta el, hol nyaral a miniszterelnök, vannak olyan vezetők, akik szívesen eldicsekszenek vele, milyen remekül is telt a szabadságuk. Ilyen például Vlagyimir Putyin, aki Oroszország keleti részében tölti a szabadságát, és egy szibériai tónál, a Tuva Köztársaság területén horgászni is maradt ideje, ahogy arról a The Guardian is beszámolt. Az erősen propagandisztikus felvételeken van egyébként minden, de leginkább meztelen felsőtest. Nehéz a fotók alapján eldönteni, hogy kit is látunk: az autokrata Bear Gryllst, vagy a szegény ember James Bondját. A képeken egyébként fölbukkan Szergej Sojgu védelmi miniszter is, akivel Putyin túrázik. És gombásznak is! És Putyin fölvilágosítja a minisztert a gombákról!

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

false

 

Fotó: MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

szerző
- gm -
publikálva
2017. aug. 05., 16:21
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kommentek

Rendezés:
 1. 18
  Kovacs
  2017. augusztus 07., hétfő 11:19
  17: Igen. Sálingeri értelemben. Hatvanon felül már rendelkeznie kell "empirikus tapasztalatokkal". Tehát ha felső testünket szabadon hagyjuk, akkor bekerülünk a homoszexuális irányultságunkba, addig míg be nem fedjük. Ilyen értelemben, ha nem hordunk például zoknit, mint Faludy, akkor bisexuális irányultságba eshetünk. Ergo: egy nap folyamán össze-vissza vergődünk. Irányultságilag.
 2. 17
  Hóvarjú
  2017. augusztus 07., hétfő 10:56
  8

  "Homokosok szokták állandóan a testüket mutogatni..."
  Ez valami empirikus megállapítás, vagy mi a tököm?!
 3. 16
  Kovacs
  2017. augusztus 07., hétfő 10:33
  15: "Aye-aye, sir!"
 4. 15
  sálinger
  2017. augusztus 06., 21:28
  Ne erőlködj, még megszakadsz a végén... Az én szövegemben ugyan egyetlen effektív homofób vonatkozást nem találsz. Legfeljebb nagyon szeretnél jó szokásod szerint belehazudni valami ilyesmit, ezért teszel úgy mintha, a homokos megjelölésben bármi homofóbia lenne v. lehetne. Törődj bele, nincs benne semmi ilyesmi, ahhoz még más is kell, amivel te tökéletesen tisztában vagy, Úgyhogy ez megint csak a tőled megszokott rosszindulatú és fölöttébb aljas szemétkedés, semmi egyéb ezen kívül.

 5. 14
  Kovacs
  2017. augusztus 06., 20:29
  13: Így jóval hatvan alatt, merészkedem szövegértelmezni saját magam:
  Azért kértem elnézést, mert nem az én feladatom homofóbnak nevezni azt, aki homofób kijelentéseket tesz. (És egyszerűen nem illik, lesajnálni valakit, még digitálisan sem)
  A továbbiakban pedig te magad minősítetted saját magad. Ha még kétségeim lettek volna utólag, bebizonyítottad, hogy ne legyenek.
 6. 13
  sálinger
  2017. augusztus 06., 19:46
  Így hatvan felett azért egy kis nyelvismereti továbbképzés talán hasznos lehet, különösen a szövegértési kihívásokkal küzdők száma. Eszerint: A "homokos létére" magyarul nem azt jelenti, hogy "azért, mert...", hanem épp ellenkezőleg, azt jelenti: "annak ellenére, hogy..." És pont ettől olyan végtelenül aljas és mocskos.

  Szívesen.

 7. 12
  Kovacs
  2017. augusztus 06., 19:06
  11: Igaz, nem valami finoman fogalmaztam bejegyzésedet illetően. Ezért elnézést kérek. Amihez viszont ragaszkodom, hogy aki alapvető kitételnek veszi, hogy az estleges vagy tényleges homoszexuális államfő konkrét autokrata hajlamai (ebből kifolyólag a bármelyik kisebbség elleni harca) az esetleges vagy tényleges homoszexualitásából erednek, az én szótáram szerint a cikkely neve: demagógia.
 8. 11
  sálinger
  2017. augusztus 06., 18:26
  Tuttira vettem, hogy lesz olyan hülye, aki egy szóból levezeti a homofóbiámat, pedig nekem legfeljebb csak kovácsfóbiám van, homofóbiám semmi. Nekem ugyanis csak azok ellen a HOMOKOS államvezetőkkel kapcsolatosan ellen vannak igen súlyos fóbiáim, akik HOMOKOS létükre politikájuk egyik alapelemévé teszik a homoszexualitás elleni hangulatkeltés, vagy egyenesen törvény által üldözendővé. Na ez aztán az igazán és mocskosan aljas dolog. Meg az, amikor valaki, amellett, hogy cigány és zsidószármazású, nyiltan alapít, szervez és buzdít fajgyülölő, rasszista, romaellenes és antiszemita politikai organizációkat, úgy mint Orbán, aki oláh-cigány bevándorló létére szabályosan lubickol a migránsgyűlölet keltésében.

  Ezen a förtelmen pedig legfeljebb csak (grrr)kovács kolléga tud időnként túltenni.

 9. 10
  Kovacs
  2017. augusztus 06., 15:57
  8: Ha nem tudnánk, hogy egy világuralomra törő aspiránsról van szó, az ember azt hinné, hogy egy munkanélküli cserkészvezető lobbizik, mert elfogytak a kliensei.
  Az, hogy neked a homofóbiádat generálják a képek, remélhetőleg imába vesznek a keresztény hívek. Én csak sajnálni tudlak.
 10. 9
  Kovacs
  2017. augusztus 06., 15:49
  7. Az már van nekik. (Én arra gondoltam, hogy Ibériából könnyebb kimenekülni, mint Szibériából... Egyszerű menekültfilozófia, sorry.)

Komment írásához vagy regisztrálj