Roppant ismerős forgatókönyv szerint akarták eltenni láb alól Orbánt a nyugdíjaskorú terroristák

  • narancs.hu
  • 2015. november 28.

Narancsblog

Hatvan pluszos terroristák akarták hidegre tenni Orbánt – már ha hihetünk Pintér Sándor TEK-et mosdató szavainak. A fedősztori majdnem kerek, csak sajnos roppant ismerős valahonnan.

Terroristákat fogott a múlt héten a TEK, kapitányuk, Hajdu János sietett is rögtön a tévébe, hogy eldicsekedjen vele. Az eredményt tudjuk. S miután napokig nem csitult a fellépése okozta közröhej, beindult a kormányzati szintű szerecsenmosdatás. Mert mégiscsak kontraproduktív lenne a jövőre nézvést, hogy eztán bárhol megjelenik Orbán – hollywoodi filmekből kölcsönzött jelmezt viselő, állig felfegyverzett, símaszkos – magángárdája, egyből kitör a gúnyos röhögés, legyen szó tényleges bűnözőkről, kínai petárdaárusokról vagy szimpla nyugdíjasokról, akiknek a kommandó véletlenül eltévesztette a házszámát… Gyorsan fedősztori kellett tehát, s lett is, de valljuk be, meg is látszik rajta a sietség.

false

 

Eszerint kiemelten védett kormánytagot mentett meg a TEK akciója, amelynek végeztével két 60+-os ürgét, a rettegett Magyar Nemzeti Hadsereg oszlopos tagjait sittre is vágtak. Mert meg akartak ölni egy „védett személyt”, azaz kormánytagot akart „kivégezni” az elfogott két férfi – erről beszélt Pintér Sándor belügyminiszter és Tasnádi László rendészeti államtitkár is tegnapi tájékoztatóján.

Hogy kit, nos, azt a Blikk logikázta ki, tulképp elég meggyőzően.

„Hajdu János, a TEK főigazgatója kedden arról beszélt, hogy azon személyek biztonsága miatt nyomoztak, akiket ők kiemelten védenek. Márpedig a TEK Orbán Viktor és Polt Péter legfőbb ügyész személyi védelméről gondoskodik, s miután a belügyminiszter kormánytagot említett célpontként, ebből is az következik, hogy Orbán Viktor volt a gyanúsítottak által fenyegetett személy. Ezt egyébként nem hivatalosan meg is erősítették a Blikknek.”

A történet nagyon szép és szinte kerek, majdnem tökéletes is, a nagy műhöz már csak egy idézet hiányzik, amit ezúton a szerecsenmosdatók rendelkezésére bocsátunk, ingyen és bérmentve. Bacsó Péter A tanú című filmjéből való.

„Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?!”

Figyelmébe ajánljuk