Snoblesse Special – Lobenwein Norbert a Nagyon Balatonról

  • 2013. augusztus 16.

Snoblesse

Az LGT Alsóörsön játszik, a családok Zánkán buliznak, Veszprémbe a folk köszönt be, a Füredi Borhetekre meg Lajkó Félix. A Strand Fesztiválon Yonderboi lép fel, a B.my.Lake pedig az elektronikus szcéna színtere. Augusztus 18–20. között a Nagyon Balaton programjától hangos a régió. A rendezvény szervezőjét kérdeztük.
false

 

Fotó: Janka Tamás

LN: Minket elsősorban a Balaton Sound szervezőiként ismerhetnek a régióban. Most egy kicsit más jellegű vállalkozásba fogtunk. Az ötlet pontosan egy éve született; tavaly augusztus 20-án a Balatonon jártunk, és azt láttuk, hogy nagyon nagy várakozás él az emberekben, hogy valami izgalmas történjék az ünnep alkalmával. Történik is a Balatonon sok-sok minden, de az volt a benyomásunk, hogy az a fajta ünnepi hangulat, amit egy fesztivál tud nyújtani, az hiányzik a balatoni palettáról. Míg egy fesztivál esetében pontosan belőhető, milyen közönségre számítunk, a Nagyon Balaton programjai egyszerre akár tíz korosztálynak is szólnak. Nehéz akár egyet is kiemelnem a programok közül, de a Zamárdiban zajló Strand Fesztiválra és – háromgyerekes apuka lévén – a zánkai családi fesztiválra mindenképp szeretnék eljutni.

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.