A baj nem jár egyedül: Budapest rendezheti a 2024-es rövidpályás úszó-világbajnokságot is

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 17., 12:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Hurrá.

Még véget sem ért a vizes-vb. Itt az újabb magyar rendezésről szóló hír. A vizessportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) ugyanis a magyarországi 17. vizes-világbajnokság alatt, hétfőn döntött arról, hogy a 25 méteres medencés vb-nek 2022-ben az oroszországi Kazany, két évvel később pedig a magyar főváros lehet a házigazdája.
Ezzel tovább bővült a Budapesten rendezendő vizes-világesemények sora: jövőre junior szinkronúszó-világbajnokságnak, 2019-ben junior úszó-világbajnokságnak ad otthont a Duna Aréna, 2020-ban pedig az úszók, vízilabdázók, szinkronúszók és műugrók Európa-bajnokságát rendezik meg a fővárosban.

Vizes nagyhatalom lettünk. Mi meg Kazany.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 17., 12:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  hammurabbi
  2017. július 17., hétfő 17:53
  Addigra ez az egész hóbelevanc tönkremegy. Lehet elölről kezdeni. Ez a cél?
  Ez. Újabb üzlet. Nekik.Ezek, tuggyukkik, 6 milliárd nézőről vizionáltak. Vagy deliráltak inkább.
  Mert a Föld összes 7,44 milliárd lakosából, beleértve a 3. világ több milliárd mélyszegénységben élő lakosát, a sok sok millió áram, tv, internet nélkül élőket, a hàborús övezetekben és a milliós menekülttáborokban élőket, a csecsemőket, gyerekeket, a vakokat, a millió és millió hajléktalant, de
  6 MILLIÀRDAN màst se tesznek, mint a budapesti vizes vb-t bámulják...
  Ezek nem normálisak, hogy ilyen baromságokat tudnak mondani, no de azok is, akik ezt be is veszik!!!
  Ahányszor megszólalnak ilyen kaliberű marhaságok/hazugságok/ferdítések hagyják el a szájukat. És még csak nem is pirülnak. Büszkén teszik ezt, tán maguk is elhiszik.
  És egyikőjüknek se jut eszébe a Google-n utána nézni, összesen hàny milliárd ember él a Földön, és elgondolni, ezek közül saccra hànynak van
  1. fedèl a feje fölött
  2. áramja
  3. tévéje/satelitje
  4. érdeklődése
  5. szemevilága
  6. ideje
  Pontosan így vannak az össze hazugsággal: nem néznek utána, elhiszik. Hinni jó, hinni kényelmes. Tudást szerezni fáradságos, a tudás felelősséggel is jár.
  De mégis, még egy tanyasi, esetleg analfabéta embernek is van bizonyos veleszületett paraszti esze és valamennyi élettapasztalata, hogy ne dőljön be abszurd állítàsoknak..
  Nincs semmi információja, süketen-vakon él. Nincs pénze tévére, rádióra, újságra. Ha van is valamennyi, csak kormánypárti média van vidéken, kivéve a nagyobb városokat. Eszi, nem eszi, nem kap mást.
  Miután az emberek évtizede egyre nagyobb fizikai és szellemi nyomorban élnek, igénytelennéé váltak. Örülnek, ha van mit enni, ha jut tüzelőre. Pár milliónak nem jut rendszeresen! Mi itt Pesten hihetetlen gazdagságban élünk az értelmiségiként kapott nyugdíjunkból.
  Ugyan már hogyne hinnének, a propagandának, mindent! Tegnap a Svábi napló riportot néztem Soros Györgyről kérdezték a járókelőket, lehangoló volt az emberi butaság.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Veszélyes precedens”
Interjú Sarkadi Balázs akadémikussal
Hol tart a vizsgálat?
Trump és Oroszország
Interjúk
Wim Wenders, Rutkai Bori, Ziggy Marley
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Vélemény

még több Vélemény...