Igazságos Orbán Viktor álruhában – újabb műalkotások a miniszterelnökről!

  • 2013. június 29.

Szex

Dunaújváros és Krakkó után Szegedről és a XII. kerületből, sőt Moszkvából is megérkeztek az Orbán Viktort ábrázoló műalkotások.

Úgy tűnik, se szeri, se száma az Orbán Viktort ábrázoló műtárgyaknak, s valóságos lavinát indítottunk el azzal, hogy közöltük a dunaújvárosi mozaik- és a krakkói bronz hasonmást. Azóta megérkezett egy remekmű Szegedről. A képen Horthy Miklós katonájaként látható a miniszterelnök (balra lent). Noha a tanácsadó személyét nem sikerült megfejtenünk (nem hasonlít Habony Árpádra), az allegorikus képbe mindent bele lehet látni, és annak az ellenkezőjét is. Mi a Vissza a jövőbe címet adnánk neki.

false

 

De milyen címet adjunk a XII. kerületi Kiss János altábornagy utcában álló mellszobornak? Természetesen csak egy lehetőség van: Igazságos Orbán Viktor álruhában

false

 

Úgy tűnik, Moszkvában is vannak rajongói miniszterelnökünknek. Sara Sorokina osztotta meg velünk felfedezését – el voltunk ájulva, és csak miután magunkhoz tértünk, fedeztük fel a firenzei hangulatú csomagolást.

false

 

Egy kedves kommentelőnk, Katalin még tovább ment a keleti nyitás jegyében: Orbán Viktort egyenesen matrjoskababaként vélte viszontlátni, már csak az a kérdés, kit nőtt ki és tört össze a miniszterelnök? De ne csüggedjenek, vannak hasonmások! A Page not found Fb-oldala Eugen Leviné, a Bajor Tanácsköztársaság kommunistájának arcképében fedezte fel az ifjú Orbánt, úgyhogy egyre inkább úgy tűnik, hogy miniszterelnökünkre maximálisan passzol a Beatles legendás slágere, a Here, There and Everywhere.

És mindig nincs vége! Egy másik kedves kommentelőnk, Péter vidám tengerparti aerobik résztevevőjeként (tán Szocsiban?) fedezte fel Orbán Viktort.

ÉS BRÉKING!!!!
Most kaptuk a fotót Budáról, a Dózsa György térről. Rudas Matyi nevű olvasónk a Dózsa-szoborcsoport egyik alakjában Kövér Lászlót fedezte fel.

false

Figyelmébe ajánljuk