„Nem értem, hogy mit képzel, igazán elmehetne már a lecsóba!” – A romák ellen beszélő Lázárt egy perc alatt tették helyre

  • Nagy Gergely Miklós
  • 2018. március 29.

Választás 2018

Setét Jenő zseniális üzenetben vágott vissza a miniszternek. Ezt látni kell!

A Hír Tv tegnap közölte, hogy Lázár János egy vidéki fórumon azt mondta, hogy a magyarországi romák nem integrálódtak. A kijelentés hatalmas felháborodást váltott ki, Setét Jenő pár perce tette ki videóját a Facebookra, amelyben ezt üzente:

false

 

Fotó: MTI

„Elios, Lázár úr!

Tehát a romák nem integrálódtak, tehát Ön azt gondolja, hogy Ön megengedheti magának, hogy a roma emberekről a saját hazájukban ilyen módon beszéljen. Nem értem, hogy mit képzel, igazán elmehetne már a lecsóba! Ön most 800 ezer cigány embert sértett meg, köztük 200 ezer cigány szavazót. Lehet, hogy a helikopterek magasságából úgy tűnik, ahogy Ön állítja. Lehet, hogy a vadászkastélyok magányában is úgy tűnik, hogy a romák nem integrálódtak, de ezt nem lehet tovább folytatni. Én értem, hogy nagy a verseny a szélsőjobbal, a Jobbikkal, de vegyen vissza magából. Egy normális politikus nem beszélhet így a saját honfitársairól. Ezért Nyugat-Európában már rég lemondtak volna. Hogyan képzeli ezt? Lakatos Menyhért, Czifra György és Puczi Béla nem magyar?”

 

Jenő Setét

A nem integrálódott válaszom Lázár Jánosnak!

(…)

Az ’48/49-es szabadságharcra és az ’56-os forradalomra célozva azt mondta: „Akkor magyarok vagyunk, amikor meg kell halni a hazáért?”

Végül így fejezte be videóüzenetét: „Azonnal kérjen bocsánatot, és mondjon le!”

Setét Jenővel nemrég hosszasan beszélgettünk politikáról és a magyarországi romák helyzetéről. Az interjút itt olvashatja.

Figyelmébe ajánljuk