Németh Zsolt laza, fiatalos és odavan a bulikért

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 16., 10:39
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A fideszes politikus megüzente a határon túli magyaroknak, hogy nem babra megy a játék, szavazzatok a Fideszre!

Németh Zsolt, a Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke fényezte tegnap este az M1-en a saját rendezvényét, a tusványosi happeninget, ahol Orbán Viktor mindig belenéz a saját elméjébe, jövőt jósol, elmélkedik, és olyan kijelentéseket tesz, hogy rögvest megáll minden nem illiberális politikusnak a kezében a kés.

Most például azt mondta Németh, hogy a rendezvény a „legkomolyabb fesztivál és a leglazább szabadegyetem a Kárpát-medencében”, ami biztosan így van, ha a szervező mondja. Aki szerint amúgy „a magyar egy megosztott nemzet, és fontos, hogy a határon túli magyarok és Magyarország is tudatában legyenek a megosztottságnak és az ebből fakadó feladatoknak. Az elmúlt években képesek voltunk arra, hogy felépítsünk egy olyan határokat átívelő nemzetegyesítő politikát, amely megkülönböztethetővé tett bennünket, hogy elkötelezettek vagyunk a nemzetegyesítés és az ehhez szorosan kapcsolódó autonómia ügye mellett”.

Szavazzatok, mert nem babra megy a játék!

Szavazzatok, mert nem babra megy a játék!

Fotó: MTI/Európa Tanács

Eddig a sok bullshit, aztán jött a lényeg: Németh ugyanis bízik abban, a határon túli magyarok is tudatosítják, hogy a jövő évi választásoknál „nem babra megy a játék”, és magyar állampolgárként alakítaniuk kell a magyarországi politikát is.

Szóval, kedves határon túli magyarok, nyilván már tudjátok, hová kell tenni az ikszet.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 16., 10:39
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. július 17., hétfő 13:39
  Valahogy így.
  Nem babra megy a zabra.
 2. 4
  tiszapolgári
  2017. július 17., hétfő 13:28
  Ja, az más. Az országfő jobbkeze Matolcsy, azon belül a határon kívüli jobbkéz Németh Zs., az ázsiai jobbkéz Szijjártó, a határon inneni jobbkéz Rogán és Lázár, a Fejér megyei jobbkéz Mészáros és Garancsi. Vagy valahogy így.
 3. 3
  rworse
  2017. július 17., hétfő 12:59
  2

  Úgy értve, hogy Németh Zsolt, mint az országfő határontúli jobbkeze.
 4. 2
  tiszapolgári
  2017. július 17., hétfő 07:05
  Németh Zsolt sokat tett a határon túliak politikai megosztottságáért, a szlovákiai és romániai magyar „polgári” pártok helyzetbe hozásáért, a tipikusan Fidesz-szerű, permanens harckészültség exportálásáért. Nagy szerepe van abban, hogy például Szatmár megyében vagy Marosvásárhelyen a magyarok egymás után veszítették el a fontos pozíciókat.
 5. 1
  rworse
  2017. július 16., 16:17
  Németh Zsolt esetében nem volt reménytelen anno, hogy rendes ember váljék belőle, csak hát rossz társaságba keveredett, és beleragadt - gondolom, egzisztenciális okokból. Kiszolgáló alkat.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk